Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 19°C Még több cikk.

Navracsics: az előrehozott választás gazdasági kényszer

A Fidesz frakcióvezetője szerint a heti gazdasági hírek azt bizonyítják, hogy a kormány tehetetlen a gazdasági válsággal szemben, így az előrehozott választás nem csak politikai, hanem gazdasági kényszer is - fogalmazott Navracsics Tibor pénteken Budapesten.
Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a heti inflációs és munkanélküliségi adatok, valamint a gyárbezásárokról és áfa-kulcs emelésről szóló újsághírek is mind a kormány "álszent" politikájának a bizonyítékai. Navracsics szerint ugyanis amíg a kabinet retorikájában a terhek csökkentéséről és trendfordulóról beszél, addig tettei csak tovább mélyítik a gazdaság egyébként is rossz helyzetét.

Olvasóink írták

 • 10. matriné 2008. június 15. 10:39
  „Eső után köpönyeg! Hát vegyék fel,jó megle béléssel! Bele fognak izzadni! Úgy is kell annak, aki meddig hagyta elfajulni a helyzetet! majd, ha a mai ellenzéknek is csupán a megélhetrési gondjai lennének akkor már régen elkergették volna e semmitérő kormányt! A felelősséget nem csak kántrálni illik, hanem azt alkalmazni is az élet minden területet és ott a parlamentben is a zéró toleranciát kell alkalmazni nem csak a közutakon! Ja, hogy nincs olyan bűnüldözése Magyarországnak, ahol értenek is a bünözés üldözéséhez? Hát hozni kell, külföldről, hisz egyetlen egy országban sem élősködik hozzá nem mértő társaság a kormányon.”
 • 9. Ful 2008. június 14. 21:24
  „Felelőst keresel?
  Gyurcsán és Orbán az!
  És mi, akik bármelyikre is szavazunk...”
 • 8. MissRöfi 2008. június 14. 19:09
  „DEW!
  Nem, hanem a gazdaság és az államháztartás jelenlegi állapota. Magyarországon ezért a miniszterelnök felelős. Már ha most lemondott volna, akkor is késő lenne.:)”
 • 7. Dew 2008. június 14. 11:56
  „Gazdasági kényszer? Csak nem a gazdasági élet szereplői (mint pölö a nemrég Orbánnal tárgyaló IMF, vagy a honi válalkozók gittegyletei) kényszerítenék?”
 • 6. Fer 2008. június 14. 10:42
  „http://www.youtube.com/watch?v=PpHPXyL4cHg
  Rá aztán tényleg nem mondhatjátok, hogy tudatlan!”
 • 5. Tudatlan 2008. június 13. 16:06
  „Szerintem egyáltalán nem röhejes! Vagy velem együtt akarsz kukázni?”
 • 4. 621 2008. június 13. 15:21
  „A kényszer kedves Navracsics nem a gazdaság, hanem a dakotatörpehitler.. Látom jól megtanultad a leckét a szőlősgazdától.... Csak az a baj vele, hogy már nem csak unalmas, hanem röhejes is ez az imamalom....”
 • 3. matriné 2008. június 13. 13:32
  „Azért az nem feledjük, hogy Gyurcsány Ferenc csak egy van! Hála Istennek.”
 • 2. Kuka J. 2008. június 13. 13:00
  „Érthetetlen számomra, miért van ennyire tele a nadrágja az MSZP-nek az előrehozott választástól. Hiszen itt minden tökéletes, nem? Államadósság szinte nincs is, a gazdaság dübörög, sorban keletkeznek az új munkahelyek, a jövedelmek reálértéke növekszik, maholnap bevezethetjük az eurót. Gyurcsánynál jobbat ki sem lehetne találni, az ellenzék vezetője pedig egy populista fajankó.
  AKKOR MIÉRT KELL BECSINÁLNI???

  Csak nem hazudik megint valaki?”
 • 1. Orbánc 2008. június 13. 12:47
  „Navracsics, te is olyan gyökér vagy mint a gazdád Orbánc”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben az esztergomi polgármester házának felgyújtói

Harminc napra előzetes letartóztatásba került az a négy férfi, akiket Meggyes Tamás esztergomi… Tovább olvasom