Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Navracsics: Bajnai csomagja a reménytelenség politikája

A Fidesz frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon csomagja egyben az MSZP csomagja is, amely bukásra van ítélve, a reménytelenség sugárzik belőle.
Navracsics Tibor pénteki sajtótájékoztazóján elmondta: egy válságkezelő program legitimitásához a választópolgárokat is meg kell kérdezni, nekik kell felhatalmazást adniuk a folytatásra. A baloldal időt nyerhet ezzel a hercehurcával, de a szembesítést nem kerülheti el - jelentette ki a politikus.

Navracsics szerint a tervezett megszorításokkal újabb forrásokat vonnak el az emberektől, amellyel tovább növelik a családok, a nyugdíjasok terheit, a gazdaság élénkítéséért azonban semmit sem tesznek. Ezzel a kormánypárt továbbra is szembemegy az európai trenddel - jelentette ki az ellenzéki képviselő.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett arra, a válságkezelés nem lehet sikeres politikai hitelesség nélkül. Ehhez azonban az kell, hogy a kormány szembenézzen az elmúlt három évben elkövetett hibákkal, és a választópolgároktól tegye függővé azt, milyen irányban indul tovább az ország - mondta.

Olvasóink írták

 • 4. dodó 2009. április 03. 21:23
  „"A nagy játszma: még nem is volt képben Bajnai, de már aláírták a csomagját a Világhatalommal
  2009. április 03. 16:44

  Ha még eddig nem tudtuk volna, most már dokumentum is van róla: nem Bajnai Gordon fejéből pattantak ki a még el sem fogadott Gyurcsány-csomagot meghaladó megszigorító lépéseket tartalmazó tervek. Veres János ezek egy részének teljesítésére már március 10-én garanciát vállalt az Európai Uniónak. Veres János hitelért adott szignója fölött már az új megszorítások is szerepelnek." HunHír.Hu - nol.hu

  Nehezen hiszem, hogy a nagy FIDESZ és a derék navracsics nem tudna erről!
  Mehet tovább a parasztvakítás, az álellenzékiesség és a "nemzetért érzett felelősség!”
 • 3. waterbear 2009. április 03. 17:14
  „Ott lennék én is, ha ez működne pártsemlegesen is... de így:-(”
 • 2. Otaku 2009. április 03. 16:55
  „+1”
 • 1. Nostradamus 2009. április 03. 16:30
  „De akkor nem csak pofázni kell, hanem csatlakozni a vasárnapi demonstrációhoz. Így nekem hiteltelenek. Ha megint csak az a párezer ember lesz ott, akit sok balos előszeretettel csőcseléknek hív, akkor megérdemeljük a sorsunkat.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány a legnépszerűtlenebb politikus

Csökkent a szocialista és a nőtt a legnagyobb ellenzéki párt politikusainak népszerűsége. A tetszési index csúcsán Kósa Lajos, a legalján Gyurcsány Ferenc kapott helyet. Tovább olvasom