Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Négy autó és egy kamion ütközött: hárman meghaltak

Hárman meghaltak, amikor négy autó és egy kamion ütközött Fejér megyében Jánosmajornál a 62-es úton vasárnap délután.
Egyelőre annyit tudni, hogy az egyik autó elhagyta saját sávját, a szemből érkező kamion pedig, hogy elkerülje az ütközést, fékezni kezdett, a pótkocsija emiatt keresztbefordult az úton. A kifordult pótkocsiba a balesetet okozó autó és három másik kocsi is belerohant.

Még nem tudni hány sérültje van a balesetnek, annyi biztos, hogy a tűzoltóknak több embert is ki kellett szabadítaniuk a roncsok közül. A helyszínelés jelenleg is tart. Az utat lezárták, a forgalmat elterelik Dinnyés irányába.

Olvasóink írták

  • 1. zoltanz 2008. november 17. 09:44
    „Diszkóbaleset megint. Erről beszél pár-száz ember egy-két napig, aztán jöhet újra a következő hétvége feketelistája.
    A TIZENÖT éves fiú, leány, MÉG GYEREK!!!! Mi a francot keres éjszaka az utcán? Egyértelműen a szülők a felelősek, mert megengedik. Felelős a szülő, mert a gyerek MÉG NEM KÉPES!!!!! mindig helyes döntést hozni, és a rossz döntés az életébe kerül. Talán ezt prevenciós jelleggel kellene sugároznia a médiáknak. Külföldön bevált. Sokkoló képsorok bombázzák a fiatalok vabank törekvéseit, a módszer bevezetése óta csökkent a diszkóbalesetek száma.
    Ezek a gyerekek felnőttek akarnak lenni úgy, hogy hivatásos vagány sleppjeként alkoholgőztől mámorosan nagykorúnak képzelik magukat, nagy hangon osztják az észt a világra. Aztán, mint derült égből villámcsapás, tragikus közlekedési balesetben szétroncsolódott testtel elkötözik lelkük a másvilágra és nem értik, hogy van az, hogy a templomban mindenki állva énekel és csak ő az egyetlen, aki a hátán fekszik koszorúkkal és zokogó hozzátartozókkal övezve.
    A szülő, aki elengedi éjszakai bulikba a gyerekét , valószínű, még sohasem gondolt arra, hogy ez a gyerek lehet, hogy életében végérvényesen és visszafordíthatatlanul utoljára lépett ki a kapun...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

15 éves lány az újabb iskolai erőszak elszenvedője

A 15 éves lány azt mondta, hogy támadói - öt lány - minden ok nélkül ront rá. Háromszor verték már… Tovább olvasom