Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

négy győzelem

asztalitenisz

Az NB I/B-s Győri Elektromos VSK női asztaliteniszezői a legutóbbi fordulókban remekeltek, hiszen négy mérkőzésüket is megnyerték.


Eredmények: Győri Elektromos VSK–Pécsi AE 11:7. Győzelmek: Mausz Éva 4, Kovács A., Lung A., Ladányi D. 2–2, valamint a Csiba–Kovács páros. Gy. Elektromos–Budai XI SE 18:0. Győzelmek: Mausz É., Lung A., Ladányi D., Csiba M. 4–4, valamint a Lung–Csiba és a Ladányi–Mausz párok. Statisztika PSC IV.–Gy. Elektromos 8:10. Győzelmek: Mausz É., Kovács A. 3–3, Lung A. 2, Ladányi D. 1, valamint a Kovács–Csiba páros. Gy. Elektromos–Postás-Matáv 16:2. Győzelmek: Mausz É., Kovács A. 4–4, Lung A., Ladányi D. 3–3, valamint a Kovács–Csiba és a Lung–Ladányi páros.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Generációk főzőcskéje

Generációk egymás közt, egymásért program keretében régi ételeket
és recepteket elevenítettek fel az idősek a fiataloknak, s a személyes kapcsolat révén a generációk is közelítettek egymáshoz. Egy jó ötlet, egy jó akció és sok sok finomság találkozott egymással. A Kisalföld receptgyűjtő versenye csaknem száz recepttel gazdagodott. Közülük várhatóan jó pár bekerülhet a Kisalföld szakácskönyvébe. Tovább olvasom