Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

Négyszer tört be egy Makó melletti házba

Három hónap alatt négyszer tört be egy férfi egy Makó mellett lakó idős asszonyhoz. A férfi többször bántalmazta is a 84 éves nőt.
Egy 26 éves pitvarosi férfi négyszer próbált meg értékeket elvinni három hónap alatt egy asszonytól, akit ráadásul többször is megvert. A rendőrség honlapja szerint a férfi először tavaly év végén tört be a házba, bántalmazta a 84 éves nőt, mire ő átadta az otthon tartott pénzét. Egy hónap múlva ismét visszatért, akkor a melléképületet törte fel, ahonnan egy 40 ezer forintot érő villanydarálót vitt el.

Március 12-én este újra a lakásba ment, ahol az asszonytól ismét a pénzét követelte. A nő viszont nem engedett, még akkor sem, amikor a férfi ismét verni kezdte. A betörő így csak a kezébe kerülő értékekkel menekült el az asszonytól. Pár nap múlva megint visszatért a pénzért, de ezúttal sem kapta meg az összeget.

A pitvarosi rendőrőrs munkatársai a férfit a negyedik betörés után fogta el. Kihallgatása során kiderült, hogy több pitvarosi és ambrózfalvi boltból is elvitt értékeket: mobiltelefonokat, kerékpárokat, illetve több méter dróthálót. A férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van, ügyében még folyik az eljárás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom