Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Negyvenhat vonalon közlekednek a BKV-buszok

Negyvenhatra nőtt azoknak a buszvonalaknak a száma, amelyeken elindultak a járatok péntek reggel, a BKV-sztrájk negyedik napján - közölte a BKV. A villamosok továbbra is hat viszonylaton közlekednek.
A legutóbb a 103-as, a 166A, a 168E és a 220-as busz vonalán indult meg a forgalom, bár a járművek ritkábban járnak a menetrendben jelzettnél. Változott a 240-es autóbusz vonala, a járat péntek reggel a Kosztolányi Dezső téren keresztül közlekedik, a 53-as pedig a Villányi úton keresztül, a BAH-csomópont érintésével jár a Budaörsi úton.

Az 1A villamos fél kilenctől már a teljes útvonalán közlekedik, csakúgy, mint a 6-os és a 42-es villamos. Rövidített útvonalon szállít utasokat a 41A (Bocskai út - Kamaraerdő), az 50A (Kispest, Határ út - Villanytelep) és az 52A (Kispest, Határ út - Gubacsi út) jelű villamos.

Csütörtökön, a sztrájk harmadik napjának azonos időszakában 43 busz- és 4 villamosvonalon közlekedtek a BKV járművei.

Olvasóink írták

  • 1. diverfrog 2010. január 15. 12:06
    „Ma reggel már a szegedi tömegközlekedés is szolidarizált a BKV-sokkal?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdok az eredetvizsgálati rendszer módosítására

A járművek előzetes eredetiségének hatósági megállapítását támogató központi informatikai rendszert nettó 4 milliárd 950 millió forintért módosítja és négy évig üzemelteti az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. Tovább olvasom