Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 16°C | 29°C Még több cikk.

Néhány ezer forintért ölt - hamar elkapták

A fiatalember által meggyilkolt asszonyt késsel a torkában, testén több késszúrással találták meg saját házában.
A rendőrök néhány óra alatt elfogták azt a fiatalembert, aki néhány ezer forintjáért ölt meg egy idős, tiszaroffi asszonyt kedden. Az asszonyt késsel a torkában, testén több késszúrással találták meg saját házában. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon szerdán számoltak be az ügyrészleteiről.

Az önkormányzat szociális dolgozói - akik rendszeresen látogatták a 86 éves asszonyt - figyeltek fel arra kedden délelőtt, hogy a ház ablaka be van törve. Bementek a házba, ahol a lakást feldúlva, az asszonyt a nyakában egy késsel, mellén több szúrt sebbel holtan találták.

A gyilkos hétfőn éjjel tört rá az idős asszonyra. A brutális gyilkosság után feldúlta a lakást, majd néhány szem almával, apró teasüteménnyel, egy mosóporral, még néhány élelmiszerrel, egy mobiltelefonnal, egy petróleumlámpával és 5 ezer forinttal távozott.

A rendőrök gyanúja szerint egy 25 éves, helybeli férfi lehet a gyilkos, aki ismerte az asszonyt. A 25 éves fiatalember volt már büntetve, többször is megfordult az idős asszony lakásában korábban. Az egyértelmű nyomok alapján 4 óra alatt elfogták a férfit és megtalálták nála a lakásból elvitt dolgokat is

Őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt.

Olvasóink írták

 • 6. KolompárRómeó 2009. január 07. 21:38
  „Hülyepicsa mohácsiviki sipítozott már az ügyben, hogy a rasszista néni molesztálta a szegény fiatalembert, majd nyakon szúrta magát???

  Szerencsére pár év múlva ismét közöttünk lesz ez a véglény és folytatja ott, ahol abbahagyta. KÖTELET NEKI!”
 • 5. KolompárRómeó 2009. január 07. 21:36
  „Kolompár-e volt?”
 • 4. 751510 2009. január 07. 16:38
  „Remélem, kap egy akkora kínzást, hogy a rokonai is belehalnak!”
 • 3. dodó 2009. január 07. 15:57
  „"Öt almáért és teasüteményért ölte meg a nőt a tücsök
  2009-01-07. 13:25

  A nyomozás eddigi megállapításai alapján a tettes hétfőn éjfél körül a ház ablaküvegét betörve jutott be épületbe, ahol rátámadt a nőre és brutális módon végzett vele. Két kést az asszony nyakába, illetve a mellkasába döfött úgy, hogy a vágóeszközök benne maradtak az áldozat testében. Ezen kívül a nő fejére egy tűzifával és egyik görbebotjával mért csapásokat. Az idős asszony fizikai állapota alapján az őt ért szúrások és ütések egyenként is a halálát okozhatták volna - tette hozzá a bűnügyi igazgató."”
 • 2. che 2009. január 07. 14:45
  „Nyilvánosan kivégezni.”
 • 1. Horton 2009. január 07. 14:40
  „" A 25 éves fiatalember volt már büntetve..... "
  Jó, akkor nincs is mit hozzáfűzni....”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fűtőolajat szállító kamion borult az M0-áson

A péceli lehajtó környékén le kellett zárni az M0-ás körgyűrűt a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a… Tovább olvasom