Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Nem „szépítés”, karbantartás

Egy hónapig zárva volt a győri sátras uszoda. Én naiv azt reméltem, hogy végre megszépül, de sajnos csalódva tapasztalom, itt csak némi foltozás volt.

A Bérletes néven SMS-t író sajnos téved, abban legalábbis, hogy felújítás történt a sátras uszodában – mondta megkeresésünkre Horváth Cs. Attila, a Rába Quelle Kft. általános igazgatója. Hozzátette: „Több millió forintot költöttünk az uszodára, de ez a rengeteg pénz arra ment el, hogy a hibákat kijavítsuk. Ezek többsége nem látványos fejlesztés, hiszen azt a látogató nem láthatja, hogy a medence szigetelését meg kellett erősíteni, hogy a víz ne szivárogjon el. Nem látszik semmi tehát, nem lett »szebb« ettől a medence, de legalább most tudjuk működteni.”
Az általános igazgató hangsúlyozta: a sátras régi uszoda, a technikája sem a legújabb. Üzemeltetése nem gazdaságos, s minden évben muszáj egy hónapig bezárni, hogy a legsürgősebb hibákat ez idő alatt kijavítsák. A fejlesztés nem az üzemeltető dolga, hanem a tulajdonosé, az pedig nem a Rába Quelle. Többet annál, mint amit most költenek erre, nem tudnak. Ezzel együtt remélik, hogy a régi uszodát szerető „bérletes” és még sok más vendég továbbra is látogatni fogja a győri „sátrast”.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új üzemet kellene építenie a kínai befektetőnek

Szegeden a múlt rendszerben tízezreket foglalkoztató textilipar a 90-es években összeomlott, ma… Tovább olvasom