Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Nem Kármán Irén látható a rendőrségi felvételeken?

A rendőrség által bemutatott köztéri kamerák felvételei valószínűleg nem Kármán Irént mutatják, s a megvert újságírónő nem azon az útvonalon és nem abban az időben ment a videotékába, mondta Pelle Andrea ügyvéd a Népszabadságnak.
Megmagyarázhatatlannak tartja Kármán Irén ügyvédje, miért akarja a rendőrség lejáratni és hitelteleníteni a megvert újságírónőt. A Népszabadságnak nyilatkozó ügyvéd szerint a rendőrség által bemutatott köztéri kamerák felvételei nem védencét mutatják, s nem abban az időben, amikor Kármán Irén a videotékába ment.

A rendőrség szerdán köztéri kamerák felvételeire hivatkozva azt állította: Kármán Irént nem ott, nem akkor és nem úgy bántalmazták, ahogy korábban vallomásában elmondta. Az újságírónő azt vallotta, hogy június 22-én egy videotékából kilépve egy autóba tuszkolták, megverték, majd összekötözött kézzel a Lágymányosi híd mellett rakparton legurították.

A rendőrség által beszerzett kamerák felvételén nem látható Kármán Irén bántalmazása, és az az autó sem, amellyel állítólag elrabolták.

Pelle Andrea szerint a rendőrség által bemutatott felvételeken nem Kármán Irén látható (a képeken az arc nem vehető ki, a rendőrség az alak mozgása alapján állította, hogy az nagy valószínűséggel az újságírónőt ábrázolja).

Kármán Irén nem azon az útvonalon ment a videotékába, mint a felvételeken látható hölgy, mondta az ügyvéd. A videotékában kiállított blokk alapján pontosan megállapítható, mikor járt ott Kármán Irén, ez közel félórával az előtt volt, mint a biztonsági kamerák felvételén látható hölgy.

A rendőrségi sajtótájékoztatón Csízner Zoltán, a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnügyi főosztályvezetője azt mondta: a kamera azért mutat a tényleges időpontnál fél órával kevesebbet, mert áramszünet volt.

Ezt a magyarázatot Pelle Andrea nem fogadja el, szerinte furcsa, hogy a kamera éppen akkor nem működött, amikor Kármán Irént megtámadták.

Forrás: Index

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mini tornádó, tomboló vihar Szabolcsban

Kidőlt fák, oszlopok, letépett háztetők maradtak a szerda délután Szabolcsban tomboló vihar után. A… Tovább olvasom