Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Nem látogathatja meg kórházban fekvő gyermekét a kolontári házaspár

Budapest - Az iszapömlésben megsérült, az ajkai kórházban ápolt kolontári házaspár egyelőre nem látogathatja meg a budapesti Heim Pál kórházban fekvő kislányát, mert az édesanya állapota romlott, így az orvosok nem engedélyezték szállítását - mondta el Győri-Dani Lajos, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat ügyvezető alelnöke vasárnap reggel az MTI-nek.
A házaspárt, amely a katasztrófában elvesztette egyéves kislányát, vasárnap szállította volna Budapestre mentővel a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Heim Pál Kórházba, ahol az iszapömlésben megsérült hároméves kislányuk fekszik.

Az édesanya állapota miatt azonban vasárnap nem volt szállítható állapotban, így az orvosok nem engedték ki a kórházból. Az asszony testfelületének 60 százaléka égett meg.

Olvasóink írták

 • 11. flexsnake 2010. október 11. 12:17
  „8. hőkamerák és géppisztolyos rendőrök védik a települést mert éjszaka bejárnak a cigányok lopni ami megmaradt. Ugyanez volt az árvíznél. Ne a sajtóból tájékozódj, menj oda, nézd meg. Attól hogy nem beszélnek róla még igaz.”
 • 10. Nostradamus 2010. október 11. 06:33
  „Ezek a mocsadékok meg "követelik", hogy azonnal újraindíthassák a gyárat...Először elcipelném őket minden egyes sérülthöz a kórházba, hogy: Látjátok? Miattatok van...Meg persze nekik kellene ott a gátakat építeni, halottak után kutatni.
  Flex, akkora s.gg vagy, de mi más várható tőled? Egyik cikknél szidod a cigányokat, a másiknál véded. Döntsd már el, jó? Egyébként meg teljesen mindegy, hogy milyen etnikumhoz tartoznak a sérültek. Menteni próbálta az anya a gyerekét, és mindketten megégtek...Ez a tragédia.”
 • 9. Igazgyöngy 2010. október 11. 04:48
  „Komolyan százig számoltam! Ki meri nyilatkozni, hogy nem tájékoztatták milyen állapotban van a tározó? A hülye, marha állat! Ha egy autót vesz az ember azt is megnézeti, de bármit ami a birtokába kerül! Ez nem mentesíti a felelősség alól, csak még jobban aláása emberi hozzáállását. Akkor úgy gondolja, ez a k... gazdag állat, amiről nem tudunk az nem fáj, és nem kerül költségbe. KUTYA KÖTELESSÉGE LETT VOLNA MINDEN ÉPÜLETET TÁROZÓT, MINDENT ÁTVILÁGÍTANI, MEGNÉZETNI MŰSZAKILAG STB. Én mondjam ezt a laikus.
  Embörök kérök egy posztot gyorsan valamilyen felügyelő bizottságban, ha ez így megy!!!!!
  A minimum hogy megtérítenek mindent az ott lakó embereknek!
  Van magánvagyonuk amit ott öszeszedtek, hát nosza, lehet belőle gondoskodni!!!!!!!!!!!”
 • 8. nemhiszem 2010. október 10. 21:06
  „flexsnake-nek

  remélem is, hogy nem vagy rasszista, egyébként nem romák laktak ott, csak, hogy tudd, de szerintem mindegy, hogy kik laktak ott, egyszerűen embereknek mondjuk őket...”
 • 7. web 2010. október 10. 20:40
  „Tolnay Lajos, a MAL elnöke a Figyelőnek azt mondta: ,,döbbenetes lenne, ha most bennünket tennének felelőssé a katasztrófáért, miközben a létesítményt a cégünknek eladó állami szervezet a vétel során ezt a fontos információt elhallgatta előlünk. Ha tudomásunk van erről, nem használjuk az adott tározót, hanem másikat építünk helyette".
  na tessék, erre varrjunk gombot!!!!!”
 • 6. aslani 2010. október 10. 18:16
  „Egész nap ezen gondolkodom. Egy hete még ilyenkor normális életet élt egy falu, ma meg se falu, se normális élet.”
 • 5. y-akta 2010. október 10. 17:27
  „Engem annyira dühít az egész! Megfullad egy kisbaba, súlyosan megsérül a 3 éves kislány és megég az anyuka!
  Mégis, hogy lehet ezen túllenni? Hogy?”
 • 4. banew 2010. október 10. 16:44
  „Lehet, hogy az én észbeli képességemmel van baj,de még mindig képtelen vagyok feldolgozni magamban ezt az iszonyatot. Pláne egyesek hozzá állását. Remélem, az anyuka rendbe jön valamennyire, hiszen ott a kicsi lánya, fel kéne nevelni, de lehetőleg már nem több tragédia mellett. Együtt érzek velük, kitartást, és sok erőt.”
 • 3. flexsnake 2010. október 10. 14:40
  „nem írok semmit nem vagyok rasszista....”
 • 2. henriette.m 2010. október 10. 13:14
  „Ilyenkor az ember nem is igazán tud mit irni! Jobbulást az édesanyának és kislányának, vigasztalódást a családnak és sok-sok eröt ezt az egészet feldolgozni!”
 • 1. keiner 2010. október 10. 12:29
  „:-( Borszalom!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Naponta gondoskodhatnak hátrahagyott állataik ellátásáról a kolontáriak

Szervezett formában visszamehetnek a lakók a kiürített Kolontárra, hogy megetethessék a hátrahagyott háziállataikat. Tovább olvasom