Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Nem láttak el egy beteget az egri kórházban

Nem láttak el egy 22 éves mozgássérült fiút az egri Markhot Ferenc Kórházban, miután leesett a lépcsőn. A fiút a családi autóval kellett Budapestre szállítani, ahol több műtét várt rá.
A baleset két héttel ezelőtt, hétvégén történt, akkor, amikor az apa karjaiban az emeletre akarta vinni magatehetetlen fiát, de elesett vele. A fiúnak az orra és a szája megsérült. A kiérkező mentők a gyereket a kórház sürgősségi betegellátó osztályára szállították, ahol az ügyeletben lévő doktor bekötözte a gyerek sebét, majd azt mondta, hétfőn vigyék vissza a szájsebészetre.

A család ragaszkodott volna az azonnali ellátáshoz, az orvos azonban megtagadta azt, és beutalót sem adott, hogy a gyereket Budapestre vigyék. A család azonban megszervezte, hogy Budapesten, a Mária utcában, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti- és Fogászati Klinikáján fogadják a beteget. Mivel beutaló nem volt, mentő helyett személyautóval szállították a sérültet a fővárosba. A klinikán kiállított ambuláns lapból kiderült, hogy a betegnek egyebek mellett eltört az orrcsontja, négy foga mozog, kettő kitört, ajkain sebek vannak. A fiatalra 2,5 órás műtét várt. A klinikáról tovább utalták a Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központjába, ahol az orrcsontját tették helyre. A beteg sem enni, sem inni nem tud azóta. Otthon látják el, ápolónő köti be neki naponta az infúziót. A kórházban belső vizsgálat indult, amelynek egyelőre nincs eredménye.

Olvasóink írták

 • 3. "igazam van vagy igazam van?" 2008. július 24. 20:07
  „che!!kérlek ne nevezd őket nagyoknak,akik tönkretették az országot,akik meggátolják a betegellátást az intézkedéseikkel!!! nevezd őket hitelesen, bűnöző kormánynak és bűnöző minisztereknek!!!talan azt sem zárhatjuk ki hogy megrendezett eset a jelenlegi történet az egri kórház ellen,mert nem irja alá a hospinvest szerződést!! nem adja zsidó kézre a kórházet!! valószinüleg lesz még több hasonló történet is ebben a kórházban ha nem irja alá a szerződést!!! a multkor még csak azzal fenyegették a kórházat,hogy nem lesz súlyponti kórház ,ha nem ir alá sürgősen!!! ki akarják csinálni őket ha másképp nem majd fegyelmivel egyenként levadéásszák őket!!!”
 • 2. Emberke 2008. július 24. 16:45
  „Nem stimmel!!!!!!!!!
  Kézben visz magatehetetlent az emeletre. Nem bébit, hanem 22 évest. Nem tolókocsiba ülteti, és liftezteti, nem bizony! Felkarolja, cipeli, aztán jól elejti. Úgy, hogy annak az arca törik össze, az álla, a fogai. No, meg a keze. Érdekes. Mi van akkor, ha Capuci bemosott a kölöknek, jól bele a képébe, zúzta is rendesen, a karjával védekező fiatalt aztán bevitték a kórházba, ott látványosan pofáraejtették,(pofára, kérem, pofára! mint a vajaskenyeret, arccal lefelé!) és viszi a balhét az eü. intézmény. Lehet hörögni, mutogatni, undorkodni, szadicapu meg röhög a markába. Majd kártérítést kér, mi meg majd fizetjük. Ő meg majd jól elissza, bedurvul, hazamegy, kölköt összever... Mert a hinta kérem, mozgásban van. Még pörög. Meddig, kérdem én, meddig még?”
 • 1. che 2008. július 24. 15:22
  „Hogy is van ez kedves forum társak...miért mondják hogy negativan látom (nem csak én) a jelenlegi egészségügyi helyzetet. Mi ez ha nem káosz ?! Vagy szándékos zűr amit csak a nagyok látnak át?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyalogost gázoltak az M30-ason - két halott

Az M30-as autópályán sétáló gyalogost ütött el csütörtökön hajnalban egy utánfutós mikrobusz… Tovább olvasom