Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Nem történt halálos közúti baleset az elmúlt napon

Az elmúlt nap 163 közúti közlekedési baleset történt, senki nem halt meg az utakon a rendőrség tájékoztatása szerint.
A police.hu szombati adatai szerint az elmúlt 24 órában a közutakon a rendőrségnek összesen 163 közúti közlekedési balesetnél kellett intézkednie; ebből 15 súlyos, 24 pedig könnyű sérüléssel járó baleset volt. A rendőrségi honlap kiemeli, hogy nem történt halálos kimenetelű baleset. A hétvégén is sebességkorlátozásokra, terelésekre kell számítani az M0-ás régi szakaszán, ahol a harmadik forgalmi sáv épül. A korlátozás érinti az M0-M7 csomópontot is.

E mellett az M0-ás új szakaszán, az 53. kilométernél is sebességkorlátozás van, itt a szalagkorlátot javítanak.

Az M1-esen a jobb és bal pályatesteken a 12-67. kilométer szelvényekben 80-as sebességkorlátozással és mobil tereléssel szembesülnek az autósok, mert kátyúzási munkák folynak a haladósávban.

Ugyanez a helyzet az M3-mason jobb és bal oldalán a 130-180. kilométer szelvényeknél is.

Az M6-os út jobb és bal oldalán pedig a 22-76. kilométer szelvényben kell sebességkorlátozásra, sávzárásra számítani a munkálatok miatt.

Az M7-es autópálya Budapest felé tartó oldalának 52-12. kilométerszelvényben a haladósávban takarítanak.

A hétvégi határforgalomnál az ártándi közúti határátkelőhelyen a teherforgalomban torlódhatnak fel a járművek a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányba, a várakozás 30-60 perc is lehet.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen ismételten 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban is, belépő és kilépő irányban. A várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett intézkedés: számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról.

A záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonalnak továbbra is a 07-19 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet, illetve a 08-16 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlott megkeresni.

Beregsurány közúti határátkelőhelyen a hétvégén a délelőtti órákban belépő irányban, a délutáni órákban a kilépő irányban egy órás várakozás várható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszüntette a Kulcsár Attila elleni kényszerintézkedést az Fővárosi Bíróság

Nyolc év után jogerősen megszüntetett Kulcsár Attila ellen minden kényszerintézkedést a Fővárosi Bíróság (FB) a megismételt elsőfokú büntetőper pénteki tárgyalásán. Tovább olvasom