Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

Nemes segítők, jótékony célok

Félmillió forintos UniCredit-adomány segíti a kórházi ápolásra szoruló kis betegek gyógyulását. A támogatást a bank győri Árkád üzletházban lévő új fiókjának igazgatója az Árkád üzletház nagyszínpadán adta át az alapítvány képviselőjének.
Felelősen gazdálkodó szervezetként az UniCredit Bank számára nemcsak az a lényeges, hogy a térség gazdasági életében mennyire fontos szerepet tud játszani, hanem az is, hogy tevékenységével hogyan tudja alakítani, jó irányba befolyásolni a helyi közösségek életét. Támogatási terveiket is ennek szolgálatába állították, amikor úgy döntöttek, a bank újonnan nyíló fiókjai gyermekkórházaknak és egészségügyi intézményeknek nyújtott adományokkal támogatják a rászoruló gyerekeket, betegeket, hátrányos helyzetűeket.

„Választásunk azért esett a Lurkó Alapítványra, mert értékes és felelősségteljes munkájával fontos feladatot teljesít a kis betegek életének jobbá tételében" – mondta Kalló Katalin, az UniCredit Bank Árkád üzletházi fiókjának igazgatója.

A félmillió forintos adományt az Árkád üzletházban (Győr, Buda út 1.) ma adta át a fiókvezető az alapítvány képviselőjének. A rövid ceremónián Zajovicsné Vizer Bernadett kuratóriumi elnök egy ötszázezer forintról kiállított óriási jelképes utalványt vehetett át, és az eseménnyel azonos időben az összeg átutalása is megtörtént.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyosan bántalmaztak egy taxist Magyarcsanádon

Súlyos sérüléseket szenvedett az a makói taxis, akit szombaton rabolt ki két fiatal, a feltételezett… Tovább olvasom