Délmagyar logó

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 0°C | 6°C Még több cikk.

Nemes segítők, jótékony célok

Félmillió forintos UniCredit-adomány segíti a kórházi ápolásra szoruló kis betegek gyógyulását. A támogatást a bank győri Árkád üzletházban lévő új fiókjának igazgatója az Árkád üzletház nagyszínpadán adta át az alapítvány képviselőjének.
Felelősen gazdálkodó szervezetként az UniCredit Bank számára nemcsak az a lényeges, hogy a térség gazdasági életében mennyire fontos szerepet tud játszani, hanem az is, hogy tevékenységével hogyan tudja alakítani, jó irányba befolyásolni a helyi közösségek életét. Támogatási terveiket is ennek szolgálatába állították, amikor úgy döntöttek, a bank újonnan nyíló fiókjai gyermekkórházaknak és egészségügyi intézményeknek nyújtott adományokkal támogatják a rászoruló gyerekeket, betegeket, hátrányos helyzetűeket.

„Választásunk azért esett a Lurkó Alapítványra, mert értékes és felelősségteljes munkájával fontos feladatot teljesít a kis betegek életének jobbá tételében" – mondta Kalló Katalin, az UniCredit Bank Árkád üzletházi fiókjának igazgatója.

A félmillió forintos adományt az Árkád üzletházban (Győr, Buda út 1.) ma adta át a fiókvezető az alapítvány képviselőjének. A rövid ceremónián Zajovicsné Vizer Bernadett kuratóriumi elnök egy ötszázezer forintról kiállított óriási jelképes utalványt vehetett át, és az eseménnyel azonos időben az összeg átutalása is megtörtént.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyosan bántalmaztak egy taxist Magyarcsanádon

Súlyos sérüléseket szenvedett az a makói taxis, akit szombaton rabolt ki két fiatal, a feltételezett… Tovább olvasom