Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 28°C Még több cikk.

Német mise

Győr. A Magyar Ispita templomban (Rákóczi u. 6.) holnap délután 5 órakor kezdődik a hagyományos német nyelvű szentmise. Utána találkozóra várják a résztvevőket a német önkormányzat épületébe (Kazinczy u. 4.).

Szent Angéla ünnepe

Győr. Az orsolyiták templomában (Apáca u. 41.) hétfőn reggel negyed 8 órakor ünnepi szentmisét tartanak Szent Angéla tiszteletére. Az orsolyita nővérek mindenkit szeretettel várnak, különösen a volt növendékeket, a szomszédos Prohászka-iskola nevelőit, dolgozóit, diákjait.

Az irodalom felelőssége

Kajárpéc. A helyi népfőiskola szervezésében a házasságkötő teremben hétfőn este 6 órai kezdettel Nagy Gáspár költő tart előadást Az irodalom felelőssége nemzetünkért címmel.

Nyílt napok

Győr. A gyakorló általános iskolában (Gárdonyi u. 2–4.) nyílt tanítási napot tartanak hétfőn délelőtt 9-től 11 óráig a leendő első osztályos tanulók szülei számára.
Győr. A Marcalvárosi Közoktatási Központ Sün Balázs Óvodájának dolgozói kedden délután fél 5 órától bemutatkozó programra várják az óvodai korhatárt elért gyermekek szüleit. Cím: Örkény I. u. 4. Telefon: 96/431-695.
Győr. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar Gyakorló Iskolájában január 27-én nyílt tanítási napot tartanak. 9-től 11 óráig a leendő elsősök és szüleik ismerkedhetnek meg az oktatási intézménnyel.

Meghallgatás

Győr. A Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskolában január 27-én, hétfőn és január 30-án, csütörtökön 16 és 17 óra között meghallgatást tartanak. A meghallgatásra olyan leendő első osztályosokat várnak, akiket érdekel az ének, a zene, s akik szívesen tanulnának ezen a területen. A meghallgatásra a szülők gyermekeiket minden bejelentés nélkül elvihetik, de érdeklődni természetesen lehetséges az iskola központi telefonszámán.

Elmarad a rendezvény

Győr. A cukorbetegek helyi egyesülete értesíti tagjait, hogy a hétfőre tervezett klubfoglalkozás elmarad.

Véradás

Écs. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja hétfőn délután 4-től este 7 óráig Écsen, a kultúrházban várja az önkéntes véradókat.

Kötélugró-olimpia

Győr. A Marcalvárosi Közoktatási Központ tornatermében (Arany J. Ált. Isk.) holnap délelőtt 9 órától rendezik a megyei kötélugró-diákolimpiát.

Ingyenes jogtanács

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület jogi szakértője hétfőn délután 5-től 6 óráig ingyenesen nyújt jogi tanácsot a Szent István út 10. földszint 3. számú irodában.

Batyus bál

Győr. A Szerencse Klub hétfőn délután 3 órai kezdettel batyus bált rendez a Herman Ottó utcai klubban.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit rejt a foglalkoztatási törvénycsomag?

Ezentúl szabadság jár az újdonsült édesapáknak, több juttatást kapnak a munkanélküliek, és a… Tovább olvasom