Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Netböngésző - 2006 március

Sajtófotó 2005
http://www.sf2005.hu/

A cím némileg megtévesztő, hiszen 2005 legjobb sajtófotóiról csak most 2006 tavaszán döntenek, a honlapon viszont 2004 legjobbjait lehet megtekinteni. Megrázó, emlékezetes és elgondolkodtató fényképek tanúskodnak a magyar sajtófotográfusok magas szintű szakmai tudásáról.

Yo-yo.hu
http://www.yo-yo.hu

Igen, ez az egykor még csak egyszerű jojónak nevezett népszerű játék hazai szerelmeseinek honlapja. A játék megszállottjainak kötelező látnivaló, a netes érdekességre vágyók számára csak erősen ajánlott.

Hallatlan
http://www.hallatlan.hu

Hazai viszonylatban egyedülálló a Bartos Pál által létrehozott Hallatlan Alapítvány weboldala, amely videobejátszások segítségével teszi lehetővé a siketek kommunikációjának elsajátítását. A honlap közel 2000 kifejezést tartalmaz, melyek témák szerint és betűrendben is csoportosítva vannak. Bármelyik szóra kattintva azonnal egy folyamatosan ismétlődő videofelvétel indul el, amelyen az adott jelnyelvi kifejezés látható.

Nemzetközi fényszennyezés-felmérés
http://fenyszennyezes.csillagaszat.hu

Március 22-én kezdődik a fényszennyezés hatásának felmérésére indított világméretű megfigyelőakció, amelynek keretében iskolás  csoportok és önkéntesek bevonásával mérik fel az éjszakai égbolt állapotát egy héten keresztül. Az eredményeket a fenti címen található internetes kérdőív kitöltésével lehet eljuttatni a nemzetközi gyűjtőközpontba.

Molnár Csilla Andrea
http://www.molnarcsilla.hu
Több, mint évvel ezelőtt, 1985 októberében rendezték meg az első újkori magyarországi szépségversenyt, melynek tragikus sorsú nyertesére, Molnár Csilla Andreára emlékezve készítették a honlapot. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ray Charles posztumusz tarolt a Grammyn

Ray Charles ünnepelhetett volna hétfőre virradóra a 47. Grammy-gálán, helyette azonban csak Norah Jones énekesnő hullajthatott örömkönnyeket. A fiatal énekesnő jelentős mértékben hozzájárult a soul, a blues, a jazz - és persze a pop - nagy művészének hét posztumusz díjához.  A sokak által előre leírt U2 sem panaszkodhat: három jelölésüket kivétel nélkül díjra váltották. Tovább olvasom