Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Nívódíjat kapott a győri fürdő

A Magyar Welness Társaság legmagasabb szakmai elismerését vehette át a győri élményfürdőt működtető Rába Quelle Kft. – jelentette be tegnap a megyeszékhelyen Kovacsics Imre, a társaság ügyvezető igazgatója. A nívódíj azt jelenti, hogy 2005-ben Welness Spa kategóriában a győri élményfürdő bizonyult az ország legjobbjának.
A Magyar Welness Társaság nem bízta a véletlenre a díj odaítélését. Képviselői több alkalommal is inkognitóban tesztelték a magyar fürdőket, s természetesen bejelentés nélkül érkeztek a két és fél éve működő győri termál- és élményfürdőbe. Árgus szemek vizsgálták a tisztaság szempontjait, a személyzet viselkedését a vendégekkel. A tesztelés mellett az országban működő élményfürdők is szavazhattak, s ezek alapján esett a választás Győrre.
– A siker nem tesz bennünket elbizakodottá, mert tudjuk azt, hogy javítanivaló mindig akad a munkánkon – értékelt visszafogott szerénységgel Kovacsics Imre, aki nem titkolta azt sem, önmaguk elé újabb célokat tűztek ki.
Fél éven belül szeretnék elérni, hogy a győri termál- és élményfürdő kiérdemelhesse az ország legtisztább fürdője címet. Igaz, erről nem társaság és szakmai zsűri, hanem a létesítménybe látogató vendégek szavaznak majd.
A tisztaság mellett egy másik célt is kitűztek maguk elé. Jövőre a legtöbbet fejlesztő fürdő képzeletbeli címet is szeretnék elérni. Az ügyvezető igazgató úgy vélte, bizonyítaniuk már nem kell, dolgozni azonban annál többet. Kovacsics némi iróniával megjegyezte azt is, reméli, hogy a nívódíj hatására a webkamerát újra ráirányítják a győri fürdőre azok, akik korábban másképpen döntöttek.
A sajtótájékoztatón részt vett az élményfürdő vezetőtervezője, Bodrossy Attila, aki arról beszélt, nem az a legjobb színház, ami a legszebb, hanem az, ahol a legjobb a társulat. Vagyis önmagában a sikerhez kevés az, ha szép a győri élményfürdő, élettel megtölteni azt az üzemeltető dolga. Bodrossy Attila kiemelte azt is, jó döntés született, amikor magántársaságnak adták bérbe a működtetést, így ugyanis az adófizetőknek egyetlen fillérjébe sem kerül, ellentétben más városokkal, ahol az önkormányza-

tok tíz- vagy százmilliókkal járulnak hozzá a fenntartáshoz. Bodrossy hiányolta, hogy továbbra sincs gyógyszálló a termál közelében.
A város nevében Ferenczy Lajos, a győri önkormányzat idegenforgalmi bizottságának elnöke gratulált a nívódíjhoz, s jelezte, az élményfürdőt a jövőben is támogatni fogja a város.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hózivatar

A meteorológiai tavasz első napján változékony időjárás volt megyénkben. A délután folyamán erős… Tovább olvasom