Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Növelik a nyelvtanári hatékonyságot

A felnőttképzési intézmények növekvő száma miatt fokozódik a verseny a különböző pályázatokon elnyerhető képzések megszerzése iránt. Ezért elengedhetetlen a korszerű marketing alkalmazása, a hatékony vállalkozásvezetés és az EU-s, hazai pályázatokon való részvétel.
A Presztízs-díjas IHH, mint Győr legrégebben alakult, nagy tradíciókkal bíró nyelviskolája saját munkavállalói foglalkoztatási hatékonyságának emelésével, EU-kompatibilis képzések megvalósításával éri el magas színvonalú szervezetfejlesztését.

– Munkavállalóink között szükségfeltárást végeztünk azzal a céllal, hogy nekik milyen képzési területeken van szükségük újabb ismeretek szerzésére a hatékonyabb munkavégzéshez. – mondta el a HEFOP–3.4.1 elnevezésű képzésről Borosné Szabó Lídia projektmenedzser, aki maga is részt vett a tanfolyamon. – Tizenkét kollégám jelentkezett a pályázat adta lehetőségre. Két képzési területen folyt a munka: marketing- és vállalkozási ismereteket, illetve ECDL- és pályázatíró ismereteket tanultak munkatársaink. 6–6 fős csoportban dolgoztak Kassai Zoltán, Molnár Melinda és Balassa Bernadett vezetésével. Az ECDL-tanfolyamot 2006 szeptemberétől november végéig tartották, majd a pályázatírói ismeretek átadása következett, végül tavaly december elejétől idén tavaszig a marketing alapjaival ismerkedtek a dolgozók.

Robinson Etseyatse, az egyik résztvevő is osztja azt a felfogást – amit munkahelyén legtöbben vallanak –, miszerint: akinek jut rá energiája, az írjon a napi munkája mellett pályázatot, ezzel is lehetőséghez, – s átvitt értelemben – bevételekhez juttatva cégét.

A szorgalmas hallgatók a képzés végeztével tanúsítványt kaptak, s a továbbiakban is hasznosítják munkájukban a tanfolyamon tanult ismereteket. Az IHH pályázatírói a későbbiekben is figyelik a lehetőségeket, és sikeres pályázatuk esetén folytatják a képzéseket.

Az elhivatottság legszebb példáját Robinson Etseyatse (kollégái között jobbról a második) angol anyanyelvű tanár adta, aki úgy vett részt a tanfolyamon, hogy csak nagyon keveset beszél magyarul, mégsem akarta elszalasztani ezt a kínálkozó alkalmat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keressük a gazdasági élet legjobbjait

Hétfőn jelenik meg a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó pályázati felhívása a 2007. évi Presztízs… Tovább olvasom