Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Nyárson, grillen, bográcsban

Több mint másfél évvel ezelőtt indítottuk el a Kisalföld receptversenyét és akkor legmerészebb álmainkban sem gondoltuk, hogy az azóta eltelt idő alatt az önök által beküldött receptekből már a harmadik szakácskönyvvel kedveskedhetünk olvasóinknak.
Az első és a második könyvünket a sokadszori újranyomás után jövő héten kézbesítjük olvasónknak, a harmadik kötetet pedig a napokban minden eddigi megrendelőnkhöz eljuttatjuk. Már csak néhány nap és kedvükre lapozhatják az étvágygerjesztő fotókkal illusztrált köteteket és bátran kipróbálhatják a bennük lévő recepteket.

Most pedig folytatjuk a receptversenyt, mert a nyár közeledtével kinek ne jutna eszébe egy kellemes délután vagy kora este a kertben, vagy egy kirándulás, nyaralás közben a szabadban, közösen a barátokkal, rokonokkal elkészített étel, kerti parti, bográcsban rotyogó gulyás, vidám történetek és kellemes illatok.

A férfiak a szabadban főzésnél sokkal jobban kiveszik
részüket a munkából.
A hatalmas receptáradat és sütni-főzni szerető olvasóink kitartása adta az ötletet, hogy receptversenyünket folytassuk, immáron új kategóriával. Várjuk ezután a jól kipróbált grill- és nyársételrecepteket, valamint a bográcsban készülő finomságok leírását, amelyeket önök már elkészítettek vagy kóstoltak egy-egy kedves, emlékezetes szabadban történt főzőcskénél.

A lényeg most is az, hogy önök hogyan készítik el, mi az a hozzávaló, ami miatt a beküldött recept más, mint a többi és ezt megosztják a többi háziasszonnyal és főzést kedvelő úrral.

Egy bográcsparti, egy nyárson sütés pedig kiváló alkalom arra, hogy a családok, barátok együtt legyenek, a hétköznapok rohanásában egy kicsit lassítsanak és egy-egy finom étel mellett beszélgessenek, tervezzenek és emlékezzenek.

Várjuk az önök receptjeit

Várjuk a grill- és nyársételrecepteket, valamint a bográcsban készülő finomságok leírását.

Címünk:
Bizalmasan, receptverseny, 9022 Győr, Újlak u. 4/A

E-mail cím:
bizalmasan@kisalfold.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszúrtak egy férfit Cigi az alvázban Baleset Rongáltak az Ady Endre úton Fqkaszát loptak

sopron» A Kossuth Lajos utcai telefonfülkében egy vérző hátú férfi kér segítséget –… Tovább olvasom