Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

NYERJEN A HÍRLEVÉLLEL - MINDEN HÉTEN!

Partnerünk a www.presskontakt.hu

A Kisalföld Online heti hírlevelével csak nyerhet! Iratkozzon fel néhány perc alatt a hírlevélre, s hétfőnként a Kisalföld Online legérdekesebb cikkei mellett heti nyereményjátékunkat is postafiókjába kapja. Minden héten más nyeremény várja - s ez csak néhány kattintásra van Öntől! 

Ha még nem jár Önnek a Kisalföld Online hírlevele, iratkozzon fel a honlap bal oldalán!

Már jár Önnek hírlevelünk? Ez esetben nem kell mást tennie, mint türelemmel várni hétfőig - és persze játszani velünk!

A játék-kérdést keresse hétfőn a Kisalföld Online Hírlevélben!

MIT NYERHET A JÖVŐ HÉTEN?

Legalább annyira művészet sztárt csinálni, mint sztárnak lenni, írja a kiadó a könyv borítóján. A szerző, Nógrádi Gergely tíz évig gyűjtötte az anyagot ehhez a könyvhöz, mint sikeres karriert befutó operaénekes, tenorista, és mint egyetemet végzett kulturális menedzser, majd a médiában dolgozó szakember, újságíró. Sőt, Nógrádi talán újságíróként szerezhette a legtöbb gyakorlati ismeretet, hiszen a Blikk, majd a Story és a Best vezető munkatársaként naponta találkozott a sztárcsinálás különböző módszereivel. Kiből lehet sztár? Kell-e a csillaggá váláshoz tehetség vagy ügyes menedzserek bárkiből népszerű előadót varázsolhatnak? Meg tudja-e önmagát csinálni egy ember, vagy szüksége van a menedzserre? Megőrizheti-e a sztár a személyiséget vagy meg kell változtatni a menedzser és a közönség ízlése szerint? Megannyi érdekes kérdés, ezernyi találó példa, és idézet.

A sztárcsinálás szakmai fogásai nem csak azokat érdeklik, akik sztárok akarnak lenni, vagy sztárokat akarnak menedzselni, hanem azokat is, akik kíváncsiak egy csillag gyors születésének titkára.
„A producer, a tánctanár, a hangmérnökök, az imidzsteremtők, a marketingesek és médiamenedzserek munkája szinte a legfontosabb. Ehhez jön az előadó tehetsége és karizmája. Jó producer, tökéletesen tervezett reklámkampány, kellően megszállott fodrász, tánctanár, sminkes, ruhadesigner nélkül semmit sem érne egy előadó, bármilyen profi is. De a number one sláger nélkül se lenne sehol." (Kozsó)

A PRESSKONTAKT Kiadó további ajánlata:

Nógrádi Gábor:  IDE NEKEM A CÍMLAPOT IS!
Nógrádi Gábor: Gazdag akarsz lenni te is? Bánj a pénzzel okosan!
  (Tíz éven felülieknek ajánlott)
Nógrádi Gábor: Mit jelent?
Szász Imre: Kisanna Kertországban
Dan Höjer: Kis fütyikönyv

A könyveket megtalálja a www.presskontakt.hu, illetve a www.nogradi.hu és a www.futyikonyv.hu honlapokon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új Beagle féreg terjed

Az F-Secure Corporation, az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója… Tovább olvasom