Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

NYERJEN A HÍRLEVÉLLEL - MINDEN HÉTEN!

A Kisalföld Online heti hírlevelével csak nyerhet! Iratkozzon fel néhány perc alatt a hírlevélre, s hétfőnként a Kisalföld Online legérdekesebb cikkei mellett heti nyereményjátékunkat is postafiókjába kapja. Minden héten más nyeremény várja - s ez csak néhány kattintásra van Öntől!

MIT NYERHET A JÖVŐ HÉTEN?

5 szerencsés olvasónk megnyeri Polló László "Rakd rendbe a pénzügyeidet!" c. könyvét!

A szerző így ajánlja művét olvasóinak:

Az én történetem - azt hiszem - nem különleges. Tükröződik benne a magyar valóság és egy ma már középkorú, vállalkozó kedvű villamosmérnök találkozása: voltam konstruktőr, technológus, üzletkötő, marketinges, szövegíró, szervező, programozó, oktató, tanácsadó, szakértő, pénzügyes, PR-es, személyzetis, belső ellenőr, gyártás- előkészítő, anyagbeszerző, 30 éves korom óta vezető állásokban dolgozom, alapítottam több vállalkozást, 15 évig voltam sikeres cégvezető, azután konkurenseim feljelentésére előzetes letartóztatásban ültem, és bár felmentettek, addigra a cégem tönkrement - nem adtam fel, még mindig szeretek cégeket építeni, és most is egy új vállalkozás építésén dolgozom, miközben tanácsadóként tevékenykedem.

Tartalomjegyzék:

A cég szervezete és szereplői
A gyakorlat...
A cég szervezete
Tulajdonosok
... és ami mögötte van
A cég teljesítménye
A gyakorlat...
A teljesítmény mérése, ellenőrzése
Oktatás, képzés
Szervezés
... és ami kögötte van
Értékesítés
A gyakorlat...
Külső és belső kommunikáció
Marketing
Értékesítés
Közönségkapcsolatok
Területi képviselet
... és ami mögötte van
Termelés, minőségbiztosítás
A gyakorlat ...
Termelés
Minőségbiztosítás
... és ami mögötte van
Pénzügyek
A gyakorlat...
Pénz, kamat, tőkehozadék
Vállalati pénzügyek
Vagyongazdálkodás 
Pénzügyi döntéshozatal
... és ami mögötte van
Stratégia és taktika
A gyakorlat...
Stratégia
Taktika
... és ami mögötte van
Az állami környezet és kezelése
A gyakorlat...
Az állam
Jog és könyvelés
... és ami mögötte van
Függelék
Ellenőrző listák, segédanyagok
Irodalomjegyzék

Az üzleti sikert pénzben mérik, így amikor azt mondom: Rakd rendbe a pénzügyeidet, úgy értem, csinálj rendet először a saját fejedben, és aztán az üzletedben!
Tapasztalatból mondom, mert én már megjártam a mennyet, de a poklot is. Ez utóbbitól szeretnélek megkímélni, hát úgy gondoltam, leírom, amit az elmúlt 15 évben megtanultam és saját bőrömön megtapasztaltam a hazai üzleti életről, talán okulsz belőle, ügyesebb leszel nálam.

Ne higgy senkinek, még nekem se, de próbáld ki!
Mondják, más kárán tanul az okos. Ebben a könyvben mindaz benne van, ami szerintem sikerre vezetett, meg az is, ami bukáshoz. Amit érdemes megszívlelni, amit jó megtanulni, és amit nem szabad elkövetni. Fejezeteit két részre bontottam: A gyakorlat: itt írtam le azokat a dolgokat, amelyeket a magam tapasztalatai diktáltak,
És ami mögötte van: itt találod azokat a dolgokat, melyeket a kiadó a archívumából állítunk össze, hogy az elméleti, módszertani háttérrel is tisztában légy.
A mellékelt CD-n hasznos segédanyagokat találsz. Tedd csak be a gépedbe, elindul magától. Nem kell különösebb hozzáértés. Fontos jogszabályok, nyomtatványminták, tesztek, kalkulációk, ellenőrző jegyzékek, címek, segédletek, amelyek, ha kéznél vannak, megkönnyíthetik a dolgodat. A kapcsos könyv formátumot azért választottuk, hogy kapcsolatban maradhassak Veled, újabb és újabb muníciókkal láthassalak el. Könyvem így folyamatosan fejlődni fog, ahogy Neked is mindig alkalmazkodnod kell.

A játék-kérdést keresse hétfőn a Kisalföld Online Hírlevélben!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvét előtti sonkakörkép

A sonka ma sem veszített népszerűségéből. Tudják ezt a kereskedelemben is, ezért a sonka piacán kemény a verseny. A versenytársak igyekeznek a fogyasztók kedvében járni, egymás alá mennek áraikkal. Ez nem kedvez a termelőknek és a gyártóknak. A nyomott árak a megélhetésüket veszélyeztetik, pedig a magyar húsipar komoly hagyományokkal rendelkezik. Tovább olvasom