Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Nyerjen mobiltelefont szavazatával!

Szavazzon a szépségversenyre jelentkező hölgyekre és szavazatával egy mobiltelefont nyerhet.

A SZAVAZÁS HATÁRIDEJE:
2005. április 30.

illusztráció
Két lányt olvasóink szavazata juttathat a szuperdöntőbe! Szavazzon SMS- ben vagy szavazzon az újságból kivágott szelvényekkel levélben. SMS- ben a fényképek allatt található kódszámot, levélben a kitöltött szelvényt kell elküldeni. AZ SMS- ben szavazók között és a szelvénnyel szavazók között is egy- egy csúcstechnikájú mobiltelefont sorosolunk ki a döntőn, július 11-én Győrben.

SMS- SZAVAZÁS:
06/90 623 - 013
Az sms díja:
200 Ft + 50 Ft áfa

 

 

 

 Kérdések, melyekre a jelentkezők várják a választ

1. Miért pont Sopron, Kapuvár és Mosonmagyaróvár az elődöntők helyszíne?

Mindhárom városban vendégszerető fogadtatásra talált a szépségverseny. Mind az önkormányzatok, mind a versenynek helyet adó intézmények segítették az ötlet valóra váltását. Ráadásul a verseny elődöntőiben, illetve az azokról szóló tudósításokban szeretnénk bemutatni a megye életében fontos szerepet betöltő városokat, melyek vendéglátói lesznek a Szépség Határok Nélkül elődöntőinek.

2. Az elődöntőbe hogyan kerülnek be a lányok?

Ki szavaz – csak az olvasók vagy zsűri is?Az elődöntőbe egy előzsűri szavazza be a lányokat a www.szepseg.kisalfold.hu oldalra felkerülő képeik alapján. A közönség, az olvasók is szavazhatnak, ám ők közvetlenül a döntőbe juttatnak majd két jelentkezőt az internetes képek, illetve a Kisalföldben megjelenő fotók alapján. Szavazni az újságból kivágott szavazólappal és SMS-sel lehet. Az elődöntőkre jegyet váltó közönség az elődöntőkből még egy-egy lányt bejuttathat a nagydöntőbe a helyszínen leadott szavazatával, melyet a megváltott belépővel és egy aznap vásárolt Kisalfölddel érvényesíthet!

3. Alsó/felső korhatár van-e?

A verseny alsó korhatára 16 év. Akik még nem érték el a 18 éves kort, azoktól természetesen elvárjuk, hogy szüleik, gondviselőik jóváhagyásával jelentkezzenek a versenyre!

4. Hány felvonulás lesz a döntőn?

Fürdőruhás, estélyis, utcai?Az elődöntőkön két fordulóban lépnek színpadra a lányok. Az elsőben fürdőruhában, míg a másodikban estélyi ruhában. A fürdőruhát a szervezők biztosítják, mindenkinek egységesen ugyanazt a formát és márkát átadva a szerepléshez. Az estélyi ruhájáról mindenkinek magának kell gondoskodnia. A nagydöntőn már három felvonulás várható. Egy szabadidőruhás is. Mindegyik versenyen lesz egy kis beszélgetés (2 perc) a versenyzőkkel a közönség és a zsűri előtt.

5. Melyik kép kerül az újságba?

Az egész alakos vagy az arckép? Az újságba, mint ahogyan a mellékelt mintán is jól látható, egy egész alakos fotó és egy portré is bekerül. Értő fotósaink segítségével mindig igyekszünk a legjobb, a jelentkezőknek legelőnyösebb fotókat választani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai válaszok a Google digitális tékájára?

A francia nemzeti könyvtár feje és elismert történésze, Jean-Noel Jeanneney aggodalmát fejezte ki… Tovább olvasom