Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Nyilatkozatok a Ferencváros kizárásáról

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője: – Megdöbbenéssel hallottam a Ferencváros kizárásáról. Nem ismerem részletesen a klubnál kialakult helyzetet, így a licencadó bizottság döntésének helyességét sem tudom megítélni. Ami biztos, a Győri ETO FC-nek üzletileg és szakmailag is gondot okoz, hogy a Ferencváros nem szerepelhet az élvonalban.

Köteles Zsolt, az FC Sopron ügyvezetője: – Úgy gondolom, ezzel a döntéssel elindul egy megtisztulási folyamat a magyar labdarúgásban. Azt viszont őszintén sajnálom, hogy ez éppen az egyik legnevesebb, legjelentősebb hagyományokkal rendelkező, legpatinásabb klubot érinti a legérzékenyebben.
Szemán György, a Lombard Pápa ügyvezetője: – Nagy pofon ez a magyar labdarúgásnak, de úgy gondolom, a probléma túlmutat a Ferencváros kizárásán. Ha minden a törvényesség, a rend és fegyelem betartásával történt volna, akkor több csapat is hasonló problémával küszködne. Május végéig kellett volna leadni a dokumentumokat, a hiányt a ferencvárosiak azóta sem pótolták, helyette azokat a csapatokat találták meg, akik esetleg helyettük indulhatnának.
Várnagy András, a Széchenyi-egyetem testnevelési intézetének vezetője:

– Szomorúan vettem tudomásul a döntést, de úgy gondolom, ha ez az első lépés a magyar labdarúgás rendbetétele felé, akkor jogos, hogy nem adott rajtengedélyt a bizottság. A Ferencvárosnak ugyan nem hoz megoldást a másodosztály, de talán minden szurkolója belátja, most elkezdődhet valamiféle megtisztulás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kizárták a ferencvárost, a vác indulhat az nb i-ben

Tovább olvasom