Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

Nyitott kapuk a Széchenyi-egyetemen

A győri Széchenyi egyetem kínálatát, követelményeit, a tanulmányok hátterét ismerhetik meg október 20-án, szerdán az érdeklődők az intézmény nyitott kapuk programján a városi-egyetemi csarnokban.

A 10 órakor kezdődő rendezvény 30 standján az egyetem oktatói és hallgatói mutatják be a szakok jellegzetességeit, a sportlehetőségeket, a kollégiumokat, az idegen nyelvi képzést, az ösztöndíjakat, a határon túli – különös tekintettel a felvidéki – magyarok győri továbbtanulási lehetőségeit. A város külön standon szerepel.

A regisztrált érdeklődők között óránként az Universitas – Győr Alapítvány discmaneket és más ajándékokat sorsol ki. A sikeres jelentkezési stratégia tétje nem kicsi: az első helyen az egyetem valamelyik nappali tagozatos, állami finanszírozású képzésére jelentkező, beiratkozott, tanulmányait elkezdő hallgatók között 2005. szeptemberben három laptop talál majd gazdára. A tíz legmagasabb pontszámmal bejutó fiatal ősztől 50–50 ezer forintos támogatásban részesül, tíz további fiatal pedig lakóhelye és a Győr közötti közlekedés költségeihez az első évre havi ötezer forintos támogatást kap.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megtorló (The Punisher)

Frank Castle túl sok szörnyűséget látott katonaként, majd különleges FBI ügynökként. Úgy érzi, végre… Tovább olvasom