Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Nyitott kapuk

a Prohászkában

Győr. A Prohászka Ottokár Orsolyita Oktatási Központ Gimnáziuma (Újkapu u. 2–4.) nyitott kapukkal várja ma délután 3 órától a hat és négy évfolyamos gimnáziumi oktatása iránt érdeklődő szülőket és tanulókat.

Szent Márton-bál

Győr. A Ne-Felejcs Polgári Egyesület holnap este 7 órától tartja hagyományos Szent Márton-napi bálját a Gyertyafény étteremben (Ifjúság krt. 113.). Az esten műsort ad a bál fővédnöke, Gulyás Dénes Kossuth-díjas operaénekes, vendég lesz Szakács Imre és Szijjártó Péter országgyűlési képviselő, magyaros ruhákat mutat be Machó Judit viseletkészítő. Jelentkezni, információt kérni a 20/468-0079-es számú telefonon lehet.

Hulladékgazdálkodási terv előkészítő eljárása

Abda, Börcs. A községi önkormányzatok november 4-én megkezdték a hulladékgazdálkodási terv előkészítő eljárását. A tervezési munkálatokba ettől számítva 15 napon belül delegálhatnak küldötteket az érdeklődő társadalmi szervezetek.

Pilsudski-emléktábla

Győr. A lengyel önkormányzat és a Pilsudski Történelmi Társaság holnap délelőtt 11 órakor, a lengyel függetlenség napja alkalmából Pilsudski-emléktáblát helyez el a Bajcsy-Zsilinszky Endre út 19. számú ház falán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ötből lesz három

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hétfőn és kedden Máltán ülésezik, a… Tovább olvasom