Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

OGY: Rendkívüli ülést kezdeményezett a kormány

A kezdeményezés melléklete szerint ezen előterjesztések közé tartozik többek között a 2016-os költségvetési javaslat, az adózással összefüggő egyes törvények módosításáról szóló indítvány.
Az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte a kormány június 16-17-ére - derült ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek a parlamenti honlapon közzétett indítványából.

Az országgyűlési törvény értelmében a Ház évenként két rendes ülésszakot tart: minden év február elsejétől június 15-éig, illetve szeptember elsejétől december 15-éig.

A miniszterelnök-helyettes a rendkívüli ülés megtartását 17 indítvány mielőbbi elfogadásának, illetve az ezt biztosító egyes eljárási szakaszok lezárásának szükségességével indokolta.

A kezdeményezés melléklete szerint ezen előterjesztések közé tartozik a 2016-os költségvetési javaslat, az adózással összefüggő egyes törvények módosításáról szóló indítvány, az adóhivatalra vonatkozó szabályok megváltoztatására irányuló törvényjavaslat, az e-kártya megvalósításához kapcsolódó, valamint a menedékjogról szóló törvény módosítását célzó javaslat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Repülési szakértő: helyesen döntött a Gripen-pilóta

A mostani esethez hasonló futóműmeghibásodások elég ritkák, de a repülés során a műszaki hiba soha… Tovább olvasom