Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Olcsóbb ADSL pedagógusoknak

Szeptember 15-től minden pedagógusnak bruttó 1000 forintos kedvezménnyel kínál ADSL-t a T-Online.

Szeptember 15. után minden pedagógusnak bruttó 1000 forintos kedvezménnyel kínálja ADSL Start szolgáltatását a T-Online Magyarország. A szolgáltatást azok a Magyar Telekom területen élő pedagógusok vehetik igénybe, ahol az ADSL szolgáltatás kiépíthető, és akik jelenleg nem rendelkeznek T-Online-os hűségszerződéssel.

A kedvezményes szolgáltatást a pedagógusok online rendelhetik meg, a megrendelés során az érvényes pedagógus igazolványuk számát meg kell adniuk. Azok a pedagógusok, akik a T-Online Magyarországgal dial-up előfizetési szerződésben állnak, vagy lejárt ADSL hűségnyilatkozattal rendelkeznek, az 1234 –es ügyfélszolgálati telefonszámon válthatnak a kedvezményes csomagra.

A kedvezményes konstrukcióban szeptember 15-től december 31-ig a cég a jelenlegi webhsopban elérhető akcióját érvényesíti, amelynek lényege, hogy az első két havi számlából egyenként 2500-2500 Ft kerül jóváírásra, majd a szolgáltatás aktiválása és 2005 december 31. között a 2 éves hűségszerződés megkötése esetén a 5990Ft-os havidíj 50%-ával kell kevesebbet fizetni.
2006. január 1-jétől a kedvezményes pedagógus szolgáltatás havidíja pedig bruttó 4990 Ft lesz, amely, garantáltan 1000 forintos havidíj kedvezményt jelent 2007. december 31-ig. Ez az akciós ajánlat szeptember 15-től visszavonásig érvényes.

A Pedagógus kedvezménnyel kapcsolatos fenti tájékoztatás nem teljeskörű, részletes információ a kedvezményes ADSL szolgáltatásról a www.t-online.hu oldalon érhető el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A termelők eladták a gabonájukat

Az idei gabonatermés mennyisége megfelelő volt, de a minősége – főként a sok csapadék miatt – hagyott kívánnivalót maga után. A gazdák nagyobb része nem tudja tárolni terményét, ezért már a kombájn alól értékesítette, nyomott áron. A közraktárak sem népszerűek a termelők körében, már ahol vannak. Tovább olvasom