Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Olvasónk küldte – tanulságos

„ Az alábbiakban egy rendkívül veszélyes közlekedési helyzetre szeretném – a Kisalföld segítségével – felhívni a Tisztelt Illetékesek figyelmét” – írta egy olvasónk. A helyszín Győrben a Aradi vértanúk útja és Bajcsy-Zsillinszky út kereszteződése. A mellékelt fotókon az alábbiak látszanak:
1. A Bajcsy-Zsilinszky úton a kereszteződéshez közelítő járművezetőnek két stoptáblát kellene látnia, helyette – távolabbról és közelebbről – egyiket sem láthatja.
2. A kereszteződéshez érve valahová be kellene sorolnia, de az útburkolati jelek ebben nem segítséget, hanem a figyelem elvonását eredményezik. A sokszor a stopvonalnál is parkoló autók miatt abból is csak az úttest közepén egy darab erősen lekopott rész meg egy tisztességes kátyú látszik.
3. A kellő helyismerettel nem rendelkező járművezető nagyon könnyen „jobbkezes” kereszteződésnek hiheti ezt a sarkot és csak jobbra(!!!) figyel. A buszok és a többi jármű pedig balról jön, lévén az Aradi vértanúk útja egyirányú! Van a nem látható táblákon kívül még egy üres oszlop is a kereszteződés előtt a jobb oldalon, de mi célból?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglátogatja Pozsony emlékhelyeit?

Tovább olvasom