Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Olvasson a Feng Shuiról!

Feng Shui Enciklopédia
(Horváth Mária)

A Feng Shui Enciklopédia azért született meg, hogy teljes képet adjon erről a gyönyörű kultúráról. Nem egyetlen területre szorítkozik, hanem a feng shui valódi sokszínűségét fedi fel az olvasónak. Segít eligazodni az alapismeretek elsajátításában azoknak, akik még soha nem találkoztak a feng shui fogalmával, akik pedig már ismerik a témakört új, izgalmas területeit fedezhetik fel. Nem jelent még meg hasonló, összefoglaló munka, felér egy tanfolyam által nyújtott ismeretanyaggal, nyelvezete mégis élvezetes és szórakoztató.
Megrendelhető: www.fotexnet.hu

Feng Shui a kertben
(Lillian Too)

A gazdagon illusztrált könyv tartalmazza: a feng shui ősi művészetének elveit és gyakorlatát; tanácsokat, melyek segítenek kertünkben vagy akár a legkisebb helyen, egy városi házudvaron, erkélyen, ablakládában is megvalósítani a feng shui által oly fontosnak tartott harmóniát; mely növényket kell kerülnünk, és melyek azok a színek, formák és fajták, amelyek segítségével a feng shui szerint még nagyszerűbbé tehetjük mindennapjainkat; számos kert fényképét, amelyek feng shui szempontból kifogástalanok, továbbá rengeteg gyakorlati tanácsot a szökőkút telepítésétől, a kerítés színéig.
Megrendelhető: www.libri.hu 

Feng Shui illatok
(Lin Jami)

Ki ne vágyódna kellemes illatok között, éltető közegben élni ? Nos, Jami Linnek megadatott, hogy belsőépítész és lakberendező legyen, majd hosszú évek gyakorlata után megismerkedjen az illatok szerepével. Az illóolajokban lelte meg az egyéni törekvéseket támogató eszközt, amely hozzásegít a személyiség kiterjesztéséhez. Szívesen megosztja velünk a mindenségről szerzett tudását, beleértve az illatok szertartásos használatának módját is.
Megrendelhető: www.fotexnet.hu
 

Feng Shui az irodában és az üzleti életben
(Jes T. Y. Lim Dr.)

A harminc éve feng shui-tanácsadóként dolgozó szerző szerint  a nem jövedelmező cégek nehézségeinek több mint 80 százalékát a fengshui-val megmagyarázható problémák okozzák. A fengshui-t használhatjuk azonban célirányosan ezen problémák kiküszöbölésére is, és ez már sok céget segített vissza a nyereségesek közé. A könyv az üzleti fengshui gyakorlati művelésének különböző szempontjait és irányelveit vázolja fel, ezáltal elkerülhetjük a hibákat és adott esetben orvosolhatjuk a bajt. Még abban az esetben is, ha az üzlet nem megy olyan jól, mint ahogy mehetne, az üzleti fengshui kínálta kiváló ötletek kimozdítják az energiát pangó helyzetéből, és a kívánt folyásirányba terelik.
Megrendelhető: www.libri.hu  

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsarut játszik a magyar machó

Rékasi Károly megint belecsöppent egy sorozatba. Szerencséjére. No és a mi szerencsénkre.… Tovább olvasom