Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 12°C Még több cikk.

Öngyilkos akart lenni egy fideszes képviselő - lebénult

A fideszes képviselő öngyilkossági kísérletét feleségének sikerült megakadályoznia, ám Skribek Zoltán vélhetően nyaktól lefelé örökre béna marad.
Felakasztotta magát hétfő este garázsában Skribek Zoltán, Vecsés 6. számú választókerületének fideszes képviselője – tudta meg a Napi Ász. Az öngyilkossági kísérletet feleségének sikerült megakadályoznia, elvágta a kötelet, hívta a mentőket, férjét azonnal kórházba szállították.

A lap úgy tudja, a képviselőt mesterséges kómában tartják. Nyakcsigolyájánál a gerincvelő elszakadt, így nyaktól lefelé valószínűleg örökre megbénul, nem tud majd mozogni, illetve beszélni.

Olvasóink írták

57 hozzászólás
 • 57. flexsnake 2009. augusztus 16. 20:24
  „Még egy kis kitérő: 10éve azt mondták nem kapcsoltahó emberi idegekhez robottechnológia. Ma vak lát úgy hogy kamera képét vezetik az agyba és egy nő aki elvesztette karjait újra mozgat két robotkart mintha az övé lenne pusztán azzal a gondolattal és idegekkel ami a karjának mozgását irányította egykoron. A robotkéz speciálisan érzékeny, a nyomásérzetet az agyba küldik.
  És ez csak az a technológia amit a civil kutatás el tudott érni. A hadipari kutatások ezt már régen átlépték.
  Semmi nem lehetetlen.”
 • 56. flexsnake 2009. augusztus 16. 20:21
  „50. ha leveszem az orvosi lexikont a polcról nem találok benne csodás gyógyulásokat, nem az a könyv ami erre van kiélezve.
  Ahogyan az orvostudomány 200éve még érzéstelenítés nélkül nulla higiéniával amputált úgy ma már észveszejtő fejlődésen ment át.
  Pár éve egy kutató elkezdett publikálni folyóiratokban azt feszegetve hogyan állítható talpra egy teljesen lebénult ember. Az illető egy idegsebész professzor. Az amerikai hadsereg a munkáltatója, már nem publikál.
  Vannak dolgok amiket még nem értene meg az orvostudomány. Az emberi test minden része képes regenerációra.
  Elméletben tudják hogyan növeszthetőek új végtagok is. Az egy más kérdés hogy a hadseregnek van erre pénze, míg egy egyetemi kutatás komoly akadályokba ütközik.
  Nem az a jelenlegi technika ami az utcán fut, jóval előrébb tartunk.”
 • 55. Strat-n 2009. augusztus 13. 13:24
  „Az öngyilkosság nem válságkezelés...”
 • 54. pmjelolt 2009. augusztus 13. 10:15
  „akkor ez mdf-es volt .”
 • 53. pmjelolt 2009. augusztus 13. 10:14
  „flexneka illemet tanul :DDd”
 • 52. PankaSopron 2009. augusztus 13. 08:30
  „Az illető elsősorban ember volt. És csak azután fideszes politikus. Nem hiszem, hogy politikai hovatartozásának bármi köze lett volna a kötélhez.
  (Szegény asszony meg kiszúrt a férjével is, meg magával is.)”
 • 51. liongate 2009. augusztus 13. 07:09
  „A lényeg:
  őszintén sajnálom,hogy erre a határozásra jutott,hogy úgy érezte nincs megoldás,ami rá vár,az minden csak nem élet,de mint tudjuk a legnagyobb bűnök egyike,ha az életet eldobjuk,mert azt nem lehet,csak az ember gondolja így,van egy út,amin végig kell menni,akár tetszik,akár nem:(
  Ha valaki a szerettét,vagy akár egy idegent ilyen helyzetben lát,reflexből az életmentés jut eszébe,ha van annyi lélekjelenléte,ez alap,mint,ahogy az öngyilkosságot elkövetők is az utolsó percben már visszacsinálnák nagyrészt,mert megijjed stb.Nagyon sajnálom,hogy nem hamarább ért oda:(,de lehet,ha akkor nem tette volna meg,megtette volna máskor.Borzasztó lehet és én megérteni sosem fogom,aki ilyen elhatározásra jut,mármint,hogy egyszerűen senkihez sem mer fordulni:(”
 • 50. liongate 2009. augusztus 13. 07:04
  „A központi idegrendszer sérülésével kapcsolatban,uyge a gerincvelő és az agy tartozik ide:
  Perifériás idegrendszerben az átvágott vagy zúzott ideg két vége között kötőszövetből és Schwann-sejtekből álló hegszövet alakul ki,abban az esetben,ha a hegszövet nem túlságosan kiterjedt vagy lehetőség van az idegvégek egyesítésére,akkor valószínűleg regenerálódni fog,DE a központi idegrendszernél van egy kis bibi,azt,hogy a hegszövetet proliferáló gliasejtek alakítják ki,amelyek lehetetlenné teszik a regenerálódást,esetleg tudsz olyan befejeződött kutatásról,amivel sikerült elérni a glialis hegzsövet kialakuljon ilyen esetekben,mert akkor oszd meg velünk??????!!!!!!!még perifériás idegek esetében is gyakori,hogy ha nem végegyesítésről van szó az axonburjánzás a Schwann-sjtekkel nem tud kapcsolatot létesíteni ,így nem lesz axonnövekedés és az izom nem fog működni.Axon sérülés esetén distalisan elhal az axonszakasz,ez a Walller féle degeneráció,a központi idegrendszerbe ez ehtekig tart.,a perifériás idegben az első lépés,hogy a Schwanna -sejt osztódik és áthidalja a hegszövetet,ez vezeti át a proximalis részből fejlődő újneuritokat,de iylen sejt a központi idegrendszerben nincs!!!!!”
 • 49. sörpocak 2009. augusztus 12. 22:34
  „Azért ez szomorú! Egy életet , nem is, inkább több életet tett tönkre a majma. Sajnálom szegényt, biztosan volt oka ezt megtenni.Elég nagy lehet a probléma.
  Más:Kár, hogy ezt a megoldást nem 365-n vitték véghez, de ők nyaktól felfelé bénulnának örökre.”
 • 48. flexsnake 2009. augusztus 12. 21:58
  „moderálva off”
 • 47. Turofánk 2009. augusztus 12. 20:51
  „moderálva off”
 • 46. zoltankis 2009. augusztus 12. 20:36
  „Hír az őszödi lebukás előtti időből: (2006-07-28 14:00)
  Skribek Zoltán azt mondta a Hírszerzőnek, hogy ő tette be a lapba a viccet, melyet az interneten talált. ,,Ez valakinek ízléses, valakinek nem, szerintem belefért, úgy hogy közöltük" - mondta büszkén a képviselő.
  http://href.hu/x/9sov”
 • 45. achilleus 2009. augusztus 12. 20:02
  „Látom többeknek még mindig nem világos, akkor megismétlem:
  "Önkormányzati és nem országgyűlési képviselőről van szó. Megjegyzem utóbbiból van 386, míg előbbiből vagy tízezer (...) Skribek egyébként Fidesz-MDF!!!!-KDNP-s ként szerepel a vecsési önkormányzat honlapján."”
 • 44. efje 2009. augusztus 12. 19:53
  „Elég nagy szarban lehet hogy az öngyilkosságot választotta. Kis országban minden mindennel összefügg. Kiderül a balhé? Több hasonló esetre számítok az MSZP-sek közül is. Isten nem ver bottal.”
 • 43. andrisne 2009. augusztus 12. 19:31
  „Elképesztőek egyesek....”
 • 42. barkzso 2009. augusztus 12. 19:28
  „Szomorú eset, és tapló hozzászólók (tisztelet a kivételeknek).”
 • 41. kisbuta 2009. augusztus 12. 19:16
  „ÓÓÓÓÓ Flexnake Guru! Árnyékod akarok lenni! Tanítványod akarok lenni! Engedd, hogy kövesselek! Tudásod, mint a nap, mindenkit elhomályosít! <moderálva>”
 • 40. andrisne 2009. augusztus 12. 18:31
  „Szerintem ez bőven egy család tragédiája.”
 • 39. Carlo 2009. augusztus 12. 18:10
  „sz@r ügy, innentől kezdve még második próbálkozás sem tud lenni, ciki”
 • 38. DMagóg 2009. augusztus 12. 17:12
  „Ha magánéleti problémái voltak, akkor politikusi mivoltától függetlenül magánszféra, senkire nem tartozik az eset!

  Ha ok-okozati összefüggés van a képviselősége és a tette között, akkor is csak önkormányzati képviselőként illene említeni. A politikai hovatartozás szerinti -címbeli- megkülönböztetés meg visszataszító szenzációhajhászás.”
57 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mentővel ütközött egy személyautó

Mentővel ütközött egy személyautó szerdára virradóra Csepelen, a balesetben négyen könnyebben… Tovább olvasom