Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Öngyilkos asszonyt mentett meg a rendőr

A dunaújvárosi rendőrkapitányság egyik járőrvezetőjének köszönheti életét az az 56 éves asszony, aki pénteken délben öngyilkossági szándékkal a Dunába vetette magát.
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra délelőtt tizenegy óra ötven perckor érkezett a bejelentés, miszerint a dunaújvárosi kórház pszichiátriai osztályáról öngyilkossági szándékkal megszökött egy nő. Az ügyeletnek a kórház azt is elmondta, a nő szökése előtt egyfolytában azt hangoztatta, a Dunába veti magát.

A rendőrkapitányság ügyeletese azonnal tájékoztatta a bejelentésről a közterületi állományt. A járőrvezető a szolgálatot teljesítő körzeti megbízottakkal együtt azonnal a Duna kórházhoz eső legközelebbi pontjához – az öbölhöz - ment, ahol a hajókikötő is van. Ahogy a parthoz értek, megláttak egy éppen leparkoló mentőautót, majd a víz közepén a hadonászó asszonyt.

A törzszászlós levéve derekáról a bilincset, illetve fegyverét azonnal a vízbe vetette magát, és a nő segítségére sietett. Odaúszott hozzá, majd kihúzta a partra a már fuldokló asszonyt. A vízi rendőrök ekkor értek a helyszínre.

A középkorú asszonyt a mentők azonnal ellátták, majd visszaszállították a kórházba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már kölcsönözni is lehet?

Tovább olvasom