Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Öngyilkos lett egy rendőr Nagykanizsán

Öngyilkos lett egy rendőr Nagykanizsán - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Salamon Róbert csupán annyit közölt: a nagykanizsai kapitányság állományába tartozó rendőr délelőtt, szolgálati idején kívüli időben vetett véget az életének, és az öngyilkosság "nem rendőrségi objektumban történt".

Idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel a helyszíni szemle lefolytatásakor.

A történteket közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Rendőr-öngyilkosságok Magyarországon

2005. január 13. - Szolgálat közben öngyilkos lett egy rendőr-tiszthelyettes Budapesten, a rendőrség Gyorskocsi utcai fogdájában.

2005. augusztus 3. - Szolgálati fegyverével vetett véget életének egy 39 éves rendőrtiszt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Encs rendőrkapitányságának épületében.

2005. szeptember 15. - A Veszprém megyei Tapolca melletti erdőben egy 24 éves, szolgálaton kívüli rendőr gépkocsijában szolgálati fegyverével fejbe lőtte magát.

2005. szeptember 16. - Karcagon öngyilkos lett egy rendőr, aki előző este előbb a karcagi rendőr-főkapitányságon, majd a város központjában lövöldözött. Lövöldözés közben megsebesítette a kapitányság vezetőjét is.

2007. november 11. - Budapesten, az V. kerületi rendőrkapitányság épületében öngyilkosságot követett el egy rendőr zászlós.

2008. június 23. - Pécsett önkezével vetett véget életének egy szolgálaton kívüli rendőr.

2008. július 17. - A szekszárdi rendőrkapitányságon szolgálati fegyverével fejbe lőtte magát egy rendőrnő.

2008. november 12. - A Somogy megyei Somogysárdon, elvált felesége háza előtt szolgálati idején kívül, maroklőfegyverével agyonlőtte magát egy 33 éves rendőrzászlós.

2010. április 16. - A Bács-Kiskun megyei Nyárlőrincen öngyilkosságot követett el egy rendőr.

2010. április 30. - Budapesten, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság öltözőjében saját fegyverével vetett véget életének egy rendőr őrmester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél kamionnyi sör borult a 4-es főútra

Teljes szélességében lezárta a rendőrség a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszának egy részét, ahol egy kamion sörszállítmánya borult az úttestre. Tovább olvasom