Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Orbán: nemzeti ügy, hogy mindenkinek legyen munkája

Nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen munkája, aki dolgozni akar - írta május elseje alkalmából Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az MTI-hez eljuttatott köszöntőjében, pénteken.
"Magyarországnak tehetsége van az értelmes, szép és becsületes munkához, tehetsége van a sikerhez. Ezt be is bizonyította az elmúlt hetekben az egész világ számára. Rég nem látott összefogással megdöntöttünk egy rendszert, amely nem becsülte sem a munkát, sem a munkát végző embert. Alapítottunk helyette egy újat: a nemzeti együttműködés rendszerét, amely a munka és a munkát végző emberek megbecsülésére épül" - fogalmazott a kormányfői poszt várományosa.

Mi, magyarok történelmünk során többször is megtapasztaltuk, hogy sem az ország, sem polgárainak jövője nem épülhet spekulációra, dologtalanságra vagy semmittevésre. Mi, magyarok tudjuk, hogy az embernek munkából lesznek a javai, sikerei, a munka teremti meg önállóságát és függetlenségét - írta Orbán Viktor.

"A munka tartást és büszkeséget ad. Éppen ezért a nemzeti együttműködés rendszerében közös érték a munka, és nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen megbecsült munkája, aki dolgozni akar. Ennek jegyében raktuk le a nemzeti együttműködés rendszerének alapjait, és építjük föl azt a következő években. Olyan rendszert építünk, amely erőssé teszi az országot és sikeressé a magyar embereket" - olvasható a magyar polgárokhoz írt köszöntőben.

Orbán Viktor végezetül jókívánságait és nagyrabecsülését küldte "minden dolgozó, dolgozni vágyó és munkájával becsületet szerzett nyugdíjas magyar embernek és családjaiknak".

Olvasóink írták

 • 8. szilléri 2010. május 01. 21:39
  „Sztahanov egy orosz élmunkás volt. gondolom egy egész brigád dolgozott alá! Nálunk pl. Pioker Ignác volt a magyar ,,hangja". A lopásban v.színűleg sztahanovisták voltak az MSZP-k.

  Sajnos nagyon nagy szükség lenne egy valóban baloldali pártra, de ezeknek esélyük nincs!”
 • 7. Power 2010. május 01. 20:58
  „A "pianyerszki lágerről" jutott eszembe, hogy az MSZP-SZDSZ kormányok tagjai nem sztahanovisták voltak. :)”
 • 6. szilléri 2010. május 01. 14:46
  „2,,Pianyerszki lágert" a ,, rászorulóknak ! pl. Kolompár Orbán, Daróczi klán egytől-száztízig, Mohácsi Viktória, Győzike, Horváth Aladár, Rádió utca, Cserepes sor, Olaszliszka és tsi.”
 • 5. deszkás 2010. május 01. 13:51
  „Ne hizelegjél .,inkább komcsizzál!”
 • 4. Falcao 2010. május 01. 09:53
  „Aki nem annak jár majd a segély.”
 • 3. szilléri 2010. május 01. 09:18
  „aki dolgozni akar ? és aki nem ?”
 • 2. pocokkaa 2010. május 01. 09:09
  „Ha hallgatott volna, bölcsebb maradt volna...”
 • 1. rozator 2010. május 01. 06:14
  „.....,és még azt is mondta:a krumplileves az legyen krumplileves!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexuális bűncselekmény egy speciális iskolában

A 14 éves, pszichésen enyhén terhelt fiú két, 8 év körüli társát molesztálta az egyik soproni iskola kollégiumában. Tovább olvasom