Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 24°C Még több cikk.

Orbán nyáron értékeli a kormány teljesítményét

Orbán Viktor nyáron értékeli a kormány teljesítményét - mondta a Magyar Nemzetnek Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki nem hallotta a miniszterelnököt kormányátalakításról beszélni és cáfolta, hogy a jövőben külügyminiszter lenne.
A napilap szombati számában megjelent interjúban a közigazgatási és igazságügyi miniszter a külügyminiszteri posztot illető kérdésre azt mondta: nem kapott ilyen jellegű felkérést Orbán Viktortól. A sajtóban megjelent, a kormányátalakítást latolgató hírekre kijelentette: ez egy stabil kormány, stabil parlamenti támogatottsággal és szemmel láthatóan elvégzi azt, amelyre szerződött.

Hozzátette: beszélgetései során azt a megerősítést kapta, hogy mind a miniszterek személyével és teljesítményével, mind pedig a kormányzati szerkezet mostani formájával elégedettek a döntéshozók. Megjegyezte: az uniós magyar elnökség szempontjából is sikerrel vizsgázott a mostani kormányzati szerkezet. "Általános véleményként azzal találkoztam Brüsszelben, hogy nagyon jól teljesített a magyar elnökség" - mondta.

Navracsics Tibor szerint akár a Fellegi Tamás vezette Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, akár a Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztérium tevékenységét nézve látható: nagyon komoly sikereket értek el azon a területen, hogy Magyarország visszaszerezze hitelességét.

Az uniós magyar elnökség vállalásai közül a gazdasági kormányzást célzó jogszabálycsomagról azt mondta a miniszterelnök-helyettes: ha az intézményközi konfliktusok miatt nem is a soros elnökség alatt ért révbe az úgynevezett hatos csomag, azt teljes egészében a magyar elnökség készítette elő és tárgyalta le. A sikeresen lezárt ügyek között említette a horvát EU-csatlakozási tárgyalásokat és a roma keretstratégia elfogadását.

Olvasóink írták

 • 5. zero 2011. július 03. 18:49
  „http://www.youtube.com/watch?v=sH6WfR3Mlaw&feature=player_embedded#at=56”
 • 4. Nórikám 2011. július 03. 15:27
  „A saját munkáját mindenki jónak értékeli, mérvadóbb lenne, ha a "nép" értékelne. Persze lehet, hogy ez csak az én véleményem.”
 • 3. igazságkereső 2011. július 03. 15:16
  „#2és 3-as hsz! Ha 2002-2010 között aggódtatok volna ennyire, mint amennyire az most soraitokból kitűnik, akkor lehet, hogy országunk nem itt tartana! De hogy ennyire felborultak az értékrendek, azt nem gondoltam volna,bár az is igaz, hogy Gyurcsány Ferenc tánca sokat megszédített annyira,hogy még őszödi beszéde is hidegen hagyta társadalmunk nagy részét, csak most kezdenek ébredezni Gyurcsány sikolyszimfóniásai! Sajnos, csak ez nagyon sokba került nekünk átlagembereknek!”
 • 2. DMagóg 2011. július 03. 09:53
  „"Orbán nyáron értékeli a kormány teljesítményét"
  Most Ő, három év múlva meg talán Mi.
  Bár, az Ő értékelése után lehet, hogy teljesen felesleges lenne, mert Ő a 2/3! Ez pedig, addig így marad! Utána meg kár lenne változtatni rajta.”
 • 1. Nyomozo 2011. július 03. 09:22
  „Szeretünk Viktor!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezek az ötöslottó nyerőszámai! Nyert?

Kihúzták az ötöslottó e heti nyerőszámait. A 26. játékhéten 268 millió forintot ér a telitalálatos szelvény. Jól X-elt? Tovább olvasom