Délmagyar logó

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 36°C Még több cikk.

Orbán Viktor a Múzeumkertben mond beszédet március 15-én

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy idén is érkeznek vendégek Lengyelországból a magyar nemzeti ünnepre.
A Nemzeti Múzeum előtt mond beszédet Orbán Viktor miniszterelnök március 15-én, az állami ünnepségsorozat keretében - tudta meg a Magyar Nemzet.

A napilap csütörtöki száma szerint az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezett ünnepség után a hazai és külföldi résztvevők huszármenettel az élen a budai Várba indulnak, ahol egész nap családi programok várják az érdeklődőket. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy idén is érkeznek vendégek Lengyelországból a magyar nemzeti ünnepre.

A lap arról is ír, hogy a Ferenciek terének környéke építési terület, így ott a balesetveszély miatt várhatóan nem rendeznek majd tömegeket vonzó rendezvényt.

Olvasóink írták

 • 4. Együgyű 2013. február 21. 11:40
  „,,3. deszkás 2013.02.21. 11:17
  EGYÜGYŰ! Like." Ugye deszkással együtt a nemzeti egységes áldozatvállalás jegyében! Mindenről az elmúlt nyolc év és az MSZP, valamint Boka tehet! Deszkás is csak eddig vitte?”
 • 3. deszkás 2013. február 21. 11:17
  „EGYÜGYŰ! Like.”
 • 2. Együgyű 2013. február 21. 09:36
  „,,Orbán Viktor a Múzeumkertben mond beszédet március 15-én"
  Orbán Viktor a Múzeumkertben tart előadást arról többek között, hogy a rendszerváltásban résztvevő pártok tagjainak nagy része az elmúlt huszonkét év alatt hogyan szolgáltatta/szolgáltatja ki jó pénzért a nép által izzadság árán felépített volt Magyar Népköztársaságot, és a mai Köztársaságot? Ezen szabad, demokratikus, megtollasodott politikusaink a gyűlölt Kádár rendszer adóságát hogyan szaporítják folyamatosan (Nem csökkentik)? Továbbá elmeséli szekcióüléseken, hogy az igazi egységes, nemzeti politikusainknak milyen módon kell süketelni, a konkrétumokra konkrétan nem válaszolni, és a XXI. századi rabszolgák felé mindent úgy előadni, hogy abból az tűnjön ki, hogy mindig sikert sikerre halmoznak? Az országházban gombnyomogatók, üldögélők, szunyókálók, pedig ha ott felszólalnak, akkor felelősség nélkül hogyan vigyorogjanak öntelten. Az ellenzéki társaikat hogyan oktassák ki, milyen módon alázzák meg, hurrogják le? A fülkeforradalmi felszabadító gazdasági felszabadító harcot vezérlő politikusaink többsége, akik effektíve sosem dolgoztak az előbbi folyamatot milyen módon érték el és hogyan tartják azt fent a mai napig a munka és áldozatvállalás nélküli gyarapodásuk folyamatát? Az ünnepségekre mennyi megfizetett és idecsalt, külföldi (Vendégek!) tömegeket szándékoznak Budapestre vonattal, busszal, repülővel szállítani? Mert bizonyára, ha élnének, akkor Petőfi Sándor, Táncsics Mihály is ezt szeretné látni és nem az itthoni kiszolgáltatottak, szegények sokaságát! Persze a sok kiszolgáltatottnak, szegénynek pénze sem lenne arra, hogy a fővárosba a Nemzeti Ünnepre utazzon. Részükre senki az utaztatást nem szervezi meg?”
 • 1. szandokán 2013. február 21. 09:04
  „Ki nem <moderálva>ja le”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bizottsági elnök lehet Szili Katalin

A független képviselő kaphatja az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának elnöki posztját -… Tovább olvasom