Délmagyar logó

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos 1°C | 4°C Még több cikk.

Orbán Viktor: Jöjjenek el a hétvégi rendezvényekre!

Nem engedjük, hogy bármi fajta politikai, holmi bűnözői csoportok megzavarják a magyar polgárok békés együttlétét, amikor a demokrácia legnagyobb ünnepére, a választásokra készülünk - jelentette ki Orbán Viktor választási nagygyűlése terrorfenyegetésével kapcsolatban.
- Magyarországot nem lehet megfélemlíteni. A demokráciát és a szabadságot azért építettük fel az elmúlt 16 esztendőben, hogy Magyarországon senkinek se kelljen félnie - mondta Orbán Viktor Miskolcon. - Ezért elvárjuk, és személyesen én is elvárom a magyar rendőrségtől, hogy minden nyilvános rendezvényen garantálja a résztvevők biztonságát. Elvárjuk a kormánytól, hogy legyen megfontolt és ötletek helyett hozzon határozott döntéseket. Elvárjuk a kormánytól azt is, hogy semmilyen esetben sem korlátozza a magyar állampolgárok szabadságjogait. Ugyanakkor szeretném azt is elmondani, hogy nem engedjük meg senkinek, hogy Magyarországot megfélemlítse, ha valaki mégis megpróbál ránk ijeszteni, akkor azt a törvény elé fogjuk állítani.

- Senkinek sem kell félni, ezért arra kérem Magyarország polgárait, hogy a hétvégén bátran vegyenek részt a közéleti eseményeken - mondta a Fidesz miniszterelnök-jelöltje. - A parlamenti választás egy demokráciában ünnep, annak a bizonyítéka, hogy saját magunk szabhatunk irányt a saját személyes és a magyar nemzet közös sorsának. Ezért arra kérek mindenkit, hogy jöjjenek el. Azokat is arra kérem, akik eddig nem tervezték, hogy eljönnek, nem kell félniük semmitől. Hétvégén valamelyik rendezvényt kérem, hogy keressék fel, békés, derűs, jókedvű demokrácia-ünnepre készülünk, arra kérek mindenkit, hogy családját is bátran hozza el, ezért is állunk itt együtt, én is ezt fogom tenni, jöjjenek bátran és ünnepeljük meg együtt, hogy Magyarországon szabadság, demokrácia van és magunk dönthetünk április 9-én a saját sorsunkról.

(Krónika hírszolgálat)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő: négy év után négyesben

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit húzol ki belőle, s ezen az alapon még fontosabbnak tűnik, hogy az ember a csalódások után se adja fel a boldogság keresését. Vadászék megismerkedésének története is ehhez ad biztatást és nemrégiben azzal teljesedett ki, hogy Henriette és Attila romantikus megoldást választva csupán két tanú jelenlétében járult az anyakönyvvezető elé. Tovább olvasom