Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Őrizetbe vették Csábi Bettinát

Őrizetbe vették Csábi Bettina egykori bokszvilágbajnokot nagy összegű adócsalás gyanúja miatt - közölte a TV2 kedd este.
A Tények című hírműsor információi szerint Csábi Bettinát több mint kétszázmilliós adócsalással gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A TV2 úgy tudja, hogy az egykori bokszolónő férjét is kihallgatták. A gyanú szerint harmadik társukkal bűnszervezetben követtek el adócsalást, magánokiratot hamisítottak és fiktíven számláztak.

A TV2 hírműsorának riportja arra is kitért, hogy egy nemrégiben megjelent cikk arról számolt be, Csábi Bettina néhány hónapja külön él férjétől. Az interneten a munkahelyeként egy fogyókúrás ételek forgalmazásával foglalkozó céget is megjelölt. "A férjével közös cégében álomdiétáját ajánlotta a tízszeres világbajnok bokszolónő" - hangzott el a hírműsorban.

Olvasóink írták

 • 8. lepkehalo 2011. november 23. 18:43
  „6. fer981: Ebben kicsit más a véleményem. Igenis addig jó a ló amíg, húz, utána kolbász lesz belőle, így van ez minden munkakörben. Humánumból nem fizetnek a semmiért. DE! Amíg húz az a ló, addig kéne neki annyit adni, hogy meg tudja alapozni a további életét. Persze ehhez kellenének szponzorok is, mert az államnak már erre se telik. Nem vagyok sportszakértő, talán te tudod: nyugaton könnyen élnek a volt bajnokok? Ott nem csúszik félre senki?”
 • 7. TrombiFrédi 2011. november 23. 18:37
  „Nem egyszerű a kisértésnek ellenállni, mindennek ára és következménye van, de inkább az ilyenek, mint azokat sarcolni akik max. figyelmetlenségből sértik meg a szabályokat!!!”
 • 6. fer981 2011. november 23. 15:46
  „lepkehalo : Nem feltétlen erre az esetre gondoltam, csak kibuggyant belőlem, mert nem sok sportoló jut el a kondérig se, nemhogy még egyen is belőle. Arra a sportra forditanak legtöbbet, ahol a legkevesebb néző van, persze vannak kivételek. Itt se zárjuk be egyből Bettinát, mert az utóbbi időben sorra mellényulnak, olyanokat zárnak be 1-2 év előzetesbe, aki életében nem járt a helyszinen.”
 • 5. lepkehalo 2011. november 23. 14:41
  „4. fer981: Na, azért ez a "kényszerül" kicsit túlzás. Sokunknak szintén nincs kolbászból a kerítés, mégse lopunk-csalunk. Meg azért 200 millió igen nagy pénz a létminimumhoz képest. Ez mentalitás kérdése, és nagyon meglep, hogy egy sportolónak ennyit ér a becsülete. Pedig szeretett államfőnk is mennyire nagyra tartja őket, és most (is) csalódnia kellett szegénynek.”
 • 4. fer981 2011. november 23. 09:45
  „Szomorú, hogy erre kényszerülnek híres sportolóink. Nem tudnám felsorolni, hány többszörös világbajnokunk él a létminimumon. Addig jó a ló amíg, húz, utána kolbász lesz belőle.Tavaly volt a tv-ben a család, akinek 3 gyereke egyenként is többszörös világbajnok eb. bajnok stb. hónapokig vajas kenyeret eszik, hogy ki tudjon utazni a külföldi bajnokságokra, ráadásul az anyuka egyedül, betegen neveli a gyerekeket. Szegénységi bizonyitvány az állam részéről.”
 • 3. DobóI 2011. november 23. 05:58
  „2. mittaláltam 2011.11.22. 20:41

  Lákolom...”
 • 2. mittaláltam 2011. november 22. 20:41
  „Hogy is mondja a közmondás?
  A sánta bokszolónőt hamarabb utolérik, mint a hazug ex-miniszterelnököt? :-)”
 • 1. DobóI 2011. november 22. 19:55
  „Tükrözi kis hazánk felborult értékrendjét, hogy volt neki miből 200 milliót adót elcsalni...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszűnik a közvilágítás Esztergomban

A helyi képviselő-testület kedden, határozatképtelenség miatt, nem tudott dönteni két szolgáltató… Tovább olvasom