Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Örök élmény marad a találkozás Robbie-val

Egy mosonmagyaróvári lánynak sikerült az, ami egyetlen hazai televíziócsatornának sem. Kézikamerájával lefilmezte, amint Robbie Williams kilép egy budapesti szállodából, sőt, még egy miniinterjút is készített a világsztárral.
Robbie Williams
Titokban jött Magyarországra Robbie Williams. Mint ahogyan azt már a híradásokból tudhatjuk, mindenki azt hitte, hogy csak hétfőn, a koncert napján érkezik Budapestre. Azonban szombat este landolt Ferihegyen a világsztár magángépe. A brit fenegyerekre vasárnap reggeltől vártak rajongói a Kempinski Hotel előtt, mert órák alatt elterjedt: szombat este már megérkezett fővárosunkba. Csupán a legkitartóbbaknak volt szerencséjük, hiszen csak vasárnap este lépett ki a szálloda kapuján a világsztár, amikor vacsorázni indult egy belvárosi étterembe. Autogramot nem adott és közös fotót sem vállalt, de néhány percig kedélyesen elcsevegett a társasággal. Sőt, a néhány fős csoportból egy mosonmagyaróvári fiatal lánynak, Horváth Emesének sikerült az egész beszélgetést felvennie házi videokamerájával.

Nem Robbie a kedvence

A külkereskedelmi főiskola másodéves hallgatója a Kisalföldnek elmondta: valójában Michael Jacksonért rajong, ám Robbie Williams zenéjét is szereti, noha nem bálványozza a világsztárt.
– Úgy gondoltam, mivel úgyis a fővárosban vagyok, elmegyek a Kempinski Hotelhez, hátha meglátom Robbie-t – kezdi a találkozás estéjének történetét Horváth Emese. – Valójában a kamerát sem akartam magammal hozni, ám még otthon édesanyám beszélt rá, hogy vigyem magammal, hátha sikerül felvennem az énekest. Már több mint három órája várakoztunk a szálloda előtt, többen időközben hazamentek, így mindössze heten maradtunk. Majdnem este tíz óra volt, amikor megláttuk Robbie-t, amint kilép a hotelből testőreivel.

„ Először az ellenkező irányba indult el, ám mégis megfordult és odajött hozzánk. Köszönt, kezet fogott velünk, majd mondta, hogy sétálni indult és csak köszönni jött ide. Arra a kérdésünkre, hogy mit látott Budapestből, azt válaszolta, csak a hálószobáját."

– Néhány szót váltottunk még, majd mondta, hogy menjünk haza, mert nagyon hideg van. Ezután a kis csoportunkból is többen hazamentek, csak hárman maradtunk, hogy megvárjuk, amíg Robbie visszamegy a szállodába. Rövid idő alatt híre ment a városban, hogy sikerült beszélnünk az énekessel és ismét többen érkeztek a hotel elé. Éjfél körül jött vissza Williams. Ekkor már nem állt le beszélgetni velünk, csupán menet közben váltottuk néhány szót.

Kellemes csalódás

– Kellemesen csalódtam Robbie Williamsben a találkozás során. Korábban mindig egy nagyképű, beképzelt és lekezelő személyiségnek gondoltam, ám ennek az ellenkezőjéről győzött meg a néhány perces személyes találkozás. Alig fél méterre állt a kamerám előtt és minden apró rezdülését láttam. Teljesen közvetlen, szerény és barátságos volt velünk. Egyáltalán nem éreztette, hogy ő egy világsztár.

– Eredetileg nem akartam a koncertjére elmenni, ám vasárnap este hallottam, hogy körülbelül ötven helyet felszabadítottak, így lehet még jegyet kapni. Az egyik barátnőmmel hétfőn a reggeli nyitásra elsiettünk a jegyirodába és sikerült még két állóhelyet váltanunk. Egészen más volt az események után végignézni a koncertet. A fellépésen azonban ismét más arcát mutatta Robbie Williams. Folyamatosan ünnepeltette magát, és látszott rajta, hogy egy szerepet játszik. A valódi arcát egy nappal korábban villantotta fel. A koncerten Robbie mellett rendkívüli hangulatot teremtett a több ezer lelkes rajongó. Az énekes a színpadon fel is rótta menedzserének, hogy eddig miért nem hozta Budapestre. A még ma is hihetetlen találkozás és a koncert, azt hiszem, örök élmény marad számomra, ám továbbra sem leszek elszánt Robbie Williams-rajongó – mesélte a mosonmagyaróvári lány.

Horváth Emese felvételét az egyik hazai kereskedelmi televízió egyedüliként vetítette le. A mosonmagyaróvári lány, mint elmondta, hétfőn reggel kereste meg a csatornát a filmmel. Némi egyezkedés és alkudozás után aztán megállapodtak az ellenszolgáltatás mértékéről is, aminek összegét Horváth Emese nem kívánta elárulni. A fiatal lány csupán annyit mondott, nem kért sokat a filmért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több ezer kisbolt bezárhat?

Több ezer kis üzlet bezárásához vezethet az október 31-én életbe lépett új élelmiszer-rendelet,… Tovább olvasom