Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Országos elődöntő a Rábaközben

Az alsósoknak rendezett játékos sportvetélkedő országos elődöntőjén a beledi iskola – immár harmadik alkalommal – a második helyezést szerezte meg. A megyei megmérettetést tizenhat éve nyerik a rábaköziek.
Az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak rendezték meg a minap a játékos sportversenyek országos elődöntőjét Beledben. A rendező iskola csapatának felkészítő tanára, Török Jeanette elmondta: Beled immár 1988 óta rendszeresen részt vesz ezen a versenysorozaton és tizenhat éve szinte menetrendszerűen megnyeri a megyei for-

dulót.
– Talán ennek is köszönhetjük, hogy idén helyet adhattunk az országos elődöntőnek, ahol Kóny mellett Tapolca, Tatabánya, Tata és Csopak csapatait láttuk vendégül – mondta a beledi pedagógus.
A helyi sportcsarnokban szinte karneváli hangulatban versenyeztek a kisdiákok, mind a megyei csapatok, mind a szomszédos megyékből érkezők nagyszámú drukkert hoztak magukkal a Rábaközbe. A több mint félnapos viadalt végül a tatabányai sportiskola növendékei nyerték, a rendező beledi Általános Művelődési Központ csapata idén immár harmadízben szerezte meg a második helyet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatás az UEFA-kupában

Ma és csütörtökön 15 mérkőzést rendeznek az UEFA-kupában, amelyben a legjobb 16 közé jutás a… Tovább olvasom