Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 8°C Még több cikk.

Összeaszalódott holttest egy szegedi rumoshordóban

Literszámra nyakalták és vitték haza a jóféle rumot a pincében álló 300 literes hordóból egy ház felújításán dolgozó melósok, mígnem az itóka alján egy meztelen, összeaszalt holttestet találtak - olvasható a Zsaru Magazin honlapján.
A Szeged kertvárosában lévő régi házban egy 80 év körüli magányos hölgy lakott, akiről az a hír járta, hogy valaha nagyvilági életet élt a Karib térségben diplomata férjével, ám egyedül tért haza a mesés tengerentúlról azzal, hogy az ember meghalt.

Egy nap aztán a hölgy végelgyengülésben elhunyt, a házat pedig egy fiatal pár vette meg, és hozzálátott a felújításhoz. A munkások a pincében találtak egy rummal teli, 300 literes hordót, s szépen rájártak.

Jó fél év alatt elfogyott a sok rum, és szétszedték a hordót, mert annak az alján még kotyogott valami: meztelen holttestre bukkantak, amelyet a szesz tartósított. A boncolás megállapítása szerint az illető természetes halállal halt meg.

A vizsgálat kiderítette, hogy az elhunyt a ház egykori asszonyának diplomata ura, akit Jamaica partjainál ért a végzet. A holttest hivatalos hazahozatása azonban túl költséges és körülményes lett volna, ezért a találékony özvegy a kurrens jamaicai rummal teli hordóban, hajón csempészte haza az urát, aki azóta, vagyis legalább húsz éve nyugodott a hordóban.

Senki sem tudja, hogy a hölgy miért nem temette el később férjét, akit végül a szegedi köztemetőben helyezték végső nyugalomra.

ZsaruMagazin/MTI/hirado.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pólus-

programról

a kamarában

Beszéljük meg! című fórumsorozata keretében a megyei kereskedelmi és iparkamara tegnap Fejlesztési… Tovább olvasom