Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Összefogás a médiabálra

A médiabálra jegyet váltókat idén sem csak a szórakozás vágya, hanem a segítő szándék is vezette.

A báli szezon nem csupán a táncokról, a mulatságokról szól. A társaságok ilyenkor általában nemes célt megjelölve váltják meg belépőjegyeiket, általában a segítő szándék vezeti őket, azon túl, hogy nyilván minden jegyet váltó szeretné jól érezni magát! Így volt ez a Rotary-bálon, így lesz a lionok báljain, és így van ez a hét végén a győri egyetemi csarnokban megrendezendő médiabálon.

A médiabál az összefogás jó példája. Olyan cégek mozdultak meg ismét, hogy támogassák az eseményt, mint az Audi Hungaria Motor Kft., a Nokia Komárom, a Pannon GSM, az E.ON, a Kika vagy a Takarékszövetkezetek Megyei Egyesülete!

Rajtuk kívül is nagyon sok segítője van az eseménynek, hogy csak lapunkat, a Kisalföldet említsük. A cél pedig, amit idén tűzött ki a médiavállalkozásokból létrehozott alapítvány, igazán jónak mondható. A Kisalföld hasábjain már bemutatott bősárkányi vak kisfiúnak, a tehetséges énekhangú Szabó Andrisnak a lemezkiadását szeretnék segíteni a bál hozadékából. A bált segítő és támogató média és cégek ezenkívül természetesen idén is elősegítik, hogy két médiamunkás, egy tehetséges fiatal és egy idősebb kollégája is jelentős jutalomhoz jusson a magyar sajtó napján, március 15-én.

Ez a bál, hasonlóan a többi következőhöz, például a lokálpatrióták győri rendezvényéhez, mely a médiabál után pontosan két héttel lesz, fontos esemény. Fontos abból a szempontból, hogy bizonyítja, megyénkben igazán színvonalas rendezvények várják a szórakozni vágyókat, és fontos azért is, mert a segítő szándék újabb megnyilvánulása, újabb figyelemfelkeltője lehet.

Ezt a célt megértve, támogatva lesznek jelen majd az este sztárvendégei, Friderikusz Sándor, a KFT együttes, B. Tóth László, Dévényi Tibor, Hardy Mihály, Sebeők János, Kiszel Tünde, Rudolf Péter, a Bolero Fúvós-, a Győri Ütő- és a The Paravans együttes is!

Köszönet a segítőknek!

Kisalföldi Presztízs-díjas foglalta le az első asztalt: az X-Rent Flottakezelő tulajdonos ügyvezetője, Sáhó László még tavaly elsőként foglalt asztalt a bálra. Mint elmondta, a Presztízs-díj-kiosztó és a médiabál két igazán figyelemre méltó esemény, nem csupán illik, de jó is ott lenni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Graboplast-ETO múltja a Bajnokok Ligájában

A Graboplast-ETO eddig egyszer szerepelt a Bajnokok Ligájában. A 2000/2001-es szezon során a… Tovább olvasom