Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Összehívta 19-re pártja elnökségét Gyurcsány Ferenc

Kínába utazása előtt összehívta az MSZP elnökségét Gyurcsány Ferenc pártelnök-miniszterelnök. A kormányfő a párt és a frakció őszi menetrendjéről egyeztet a pártvezetéssel, valamint arról, hogy milyen álláspontot képviseljen az MSZP tárgyalódelegációja az SZDSZ vezetésével az augusztus 25-i politikai egyeztetésen.
Az MSZP ekkor ismerteti volt koalíciós partnerével a kormányzati cselekvési tervet is. A tervek szerint az MSZP az adó- és járulékrendszer korrekcióját, a jövő évi költségvetést, a foglalkoztatás bővítését, a versenyképesség javítását és a szociális ellátások rendszerének átalakítását szeretné a politikai szezon középpontjába állítani.

Az elnökségi ülés után regionális frakcióüléseken ismerteti a kormányfő a terveket, majd szeptember 8-án az első hivatalos frakcióülésen értékeli Gyurcsány Ferenc a politikai helyzetet.

Olvasóink írták

  • 2. maci52 2008. augusztus 14. 13:15
    „Szerintem a"Mikor hozzuk vissza az ellopott pénzt" cím jobban hangzana.”
  • 1. haramia 2008. augusztus 14. 09:27
    „"A tervek szerint az MSZP az adó- és járulékrendszer korrekcióját, a jövő évi költségvetést, a foglalkoztatás bővítését, a versenyképesség javítását és a szociális ellátások rendszerének átalakítását"

    Nem lesz ez egy kicsit sok?? Mindenesetre elég általános ahhoz, hogy dumálni lehessen a semmiről. Magjegyzem az előző év slágere az egészségügy, a felsőoktatás, a foglalkoztatás volt. Egyébként hol van a Munka, Tudás, Tulajdon program (ezt a népszavazás után hirdette meg a miniszterelnök). Szent együgyűség, aki még ebből a süket dumából bármit is elhisz. De lesz mit kommunikálni, adófizetői forintokból.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Túl tiszta heroin okozta a kábítószeresek halálát

Viszonylag nagy tisztaságú herointól haltak meg az elmúlt hetek kábítószeres áldozatai. A… Tovább olvasom