Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Ösztöndíjalapot hozna létre a Civil Összefogás

Soproni Diákkártya, Soproni Diákösztöndíj Alap, valamint Tehetséggondozási Alap létrehozása szerepel a Civil Összefogás ifjúságpolitikai programjában. Ezen túl a drogprevencióra jelenleg fordított összeget a duplájára emelnék.
Az első tanítási napra időzítette a soproni Civil Összefogás Egyesület ifjúságpolitikájának bemutatását. Schaller Tamás, az összefogás képviselőjelöltje sajtótájékoztatón ismertette a részleteket.
– A programunk leglényegesebb eleme, hogy szeretnénk bevezetni a Soproni Diákkártyát, amit kedvezményes könyv- és iskolaszer-vásárlásra lehetne felhasználni – mondta el Schaller Tamás. – Az általános iskolákban, gimnáziumokban, középiskolákban jó eredményt felmutató diákok számára nyújtana támogatási lehetőséget a Soproni Diákösztöndíj Alap. A programunk harmadik eleme az a Tehetséggondozási Alap, amely nem az iskolai teljesítményt jutalmazná, hanem ettől függetlenül karolná fel a kreatív és önállóan gondolkodó diákokat. Gondolunk itt a művészetek és a ritka sportágak területére.
Végezetül megjegyezte, ha az önkormányzatban döntési pozí-

cióba kerül a Civil Összefogás, megduplázzák a drogprevencióra fordított összeget.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön mire köt(ött) biztosítást?

Tovább olvasom