Délmagyar logó

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 5°C | 14°C Még több cikk.

Otthonra talált az otthonok áruháza Győrben

Győrben gyorsan otthonra talált a Kika áruház. A gyönyörű és impozáns épület olyan, mintha mindig ott lett volna a Pápai úton. A nemzetközi áruházlánc győri tagjának, az ott dolgozóknak a segítségével pedig kényelmes otthont varázsoltak maguknak azok, akik a nyitás óta eltelt csaknem egy esztendőben a Kika vásárlói voltak.
A Kikába belépni,ott nézegetni,az étteremben leülni, ebédelni, vagy éppen csak felhörpinteni egy üdítőt is különleges élmény. Szülők és gyerekek is megtalálják a maguk számára izgalmasat a Kikában. Ki egy gyönyörűen berendezett konyhát, ki pedig a játszósarkot. Sarus Lajossal, az áruház vezetőjével arról beszélgettünk, miért lehet ilyen sikeres a vásárlók körében a Kika. Miért mondogatja már mindenki, ha bútort, lakásfelszerelést, otthonába díszt, vagy hobbijához kelléket szeretne vásárolni,hogy „Kika, hova máshova?".

Sarus Lajos méltán lehet büszke az áruházára. A Kika Magyarországon meghatározó lakberendezési és otthonfelszerelési értékesítő. Bútorból és kiegészítőkből is náluk vásárolnak a legtöbbet. A győri áruház után idén is bővül a csoport. A győri kísérlet tehát beváltotta a hozzá fűzött reményeket, kiderült, hogy az embereknek szükségük van jó minőséget megfelelő áron szolgáltató lakberendezési központra.

Sarus Lajos
– Nagyon boldogok vagyunk, hogy vásárlóink nem csupán egyszer térnek be hozzánk. Aki már megtapasztalta a mi kínálatunkat, aki már átélte a vásárlás élményét és lehetőségét a Kikában, azt visszavárhatjuk hozzánk. Persze mi is megteszünk mindent azért, hogy a vásárló jól érezze magát a Kikában. Az exkluzív környezet, a minden időben,minden területen meglévő,állandóan megújuló akciók is ezt a célt szolgálják – mondja Sarus Lajos.

– A Kikáról, mielőtt kinyitott volna, az terjedt el, hogy drága áruház.

– Ezen valóban csak mosolyogni tudok. A Kika arról híres mindenütt a világon, hogy elegáns környezetben kínálja a minden igénynek, minden pénztárcának megfelelő árú kínálatot. Nálunk valóban mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik. Természetesen vannak nagyon igényesen elkészített, szinte egyedi termékeink, az ok számára,akik ezt keresik. Ám minden osztályunkon megtalálhatóak a kifejezetten kedvező árú bútorok is. Azt nyújtjuk,amir e igény van. Egyébként pedig, ha valaki nem hisz nekem, csak azt mondom, jöjjön el hozzánk, nézzen körül.

– Nem sok ember van Győrben, aki még nem volt a Kikában.

– Ez igaz, látogatottságunkr a nem lehet panasz. Ám még a törzsvásárlókat is meglepjük néha. Például kéthetente bizonyos termékcsaládoknál napi akciókat hirdetünk. Ezek rendkívül népszerűek.

– Akárcsak a „Vidd haza magad a Kika autójával".

– Az országban nálunk próbáltuk ki először, miként reagálnak arra a vevők,ha adunk nekik egy kisteherautót – bizonyos vásárlási értékhatár felett – akár ingyen,hogy ötven kilométeres körzetben hazavihessék a nálunk vásárolt termékeket. A furgonok szinte meg sem állnak.

– Nem aggódnak, hogy bajuk eshet?

– De aggódunk,ám el kell mondanom, a vásárlók úgy vigyáznak rájuk, mintha az övék lenne. Nincs semmi probléma, elviszik, lepakolnak, majd viszszahozzák őket. A szolgáltatás olyan sikeres, lehet, a többi Kika áruházban is bevezetik majd.

– Ha már a szolgáltatásokat kezdjük felsorolni, a nászajándékszerviz is egyedülálló dolog. Bevallom, én ilyet még csak filmeken láttam.

– Egyre több leendő házas jön el a Kikába, hogy összeállítsanak egy nászajándékcsomagot maguknak. Azok,akik szeretnék megajándékozni őket, idejönnek, és kiválasztják a csomagból azt, amit ők szeretnének megvenni. Az ifjú pár így azt kapja a rokonságtól, amit szeretne, ráadásul a Kikától a végén egy tízszázalékos vásárlási kedvezményt is. Hasonló módon működik a bébilista is várandós anyukáknak.

– Ez az egész olyan emberi. Olyan közvetlen…

– …mint maga a Kika. Arra törekszünk, hogy a munkatársaink ne eladók legyenek, hanem olyan partnerek a vásárlásban, akikhez örömmel lehet fordulni, s akik mindig mosolyogva néznek vissza. Nem csupán az áruházban. Ha a szerelők elmennek összeállítani egy bútort…

– …ez is a Kika egyik igénybe vehető szolgáltatása?

– Igen. Szóval a szerelőink is segíteni akarnak,nem a gondokat fokozni, hanem megoldani. Említhetném idevágó jó példának az új konyhai tervezési lehetőségünket. Három dimenzióban tervezzük meg néhány perc alatt vevőink álomkonyháját úgy, hogy azt behelyezzük az ő lakásába. Ha hoz magával alaprajzot.

– Nemrégiben volt egy sikeres meghosszabbított nyitva tartású vásárlási akciójuk.

– Érezzük,hogy az emberek még hosszabb nyitvatartási időt várnának el tőlünk. Ezért vannak ezek az akciók, és ezért vagyunk már vasárnap is 19 óráig nyitva.

– Beszéljünk pár szót az étteremről és a mellette található gyerekjátszótérről.

– Szívesen, hiszen magam és munkatársaim is itt eszünk. Ízletes,finom ételek,jó menük, sokan Győr belvárosából is elautóznak hozzánk ebédelni. Mellette ott a játszótér, ahol szakképzett óvónők ingyenesen foglalkoznak a gyerekekkel. Egyre többen tudják már, hogy nálunk is lehet gyerekzsúrt, névnapi partit rendezni. Nem csupán a játszósarokban, de erre van külön termünk is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilenc percbQl egyórás vita lett

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom