Délmagyar logó

2017. 04. 27. csütörtök - Zita 10°C | 24°C Még több cikk.

Ötven darab ecstasyt találtak egy diáknál

Ötven darab amfetamint tartalmazó ecstasy tablettát tartott magánál egy soproni középiskolás. Ellene büntetőeljárás indul.
– Lakossági bejelentések szóltak arról, hogy a soproni Ferenczy János utcában a diákok egymás közt adják-veszik a kábítószereket, köztük az ecstasy tablettákat – mondta Milchram Ildikó őrnagy, a soproni kapitányság vizsgálati alosztályának vezetője. – Az információk ellenőrzése céljából a vidéki autóbusz-pályaudvaron és környékén szúrópróbaszerqen tizenöt fiatalt igazoltattunk. Egyiküknél, egy 19 éves soproni középiskolásnál önzáró nejlontasakba csomagolva, ötven darab amfetamin tartalmú ecstasy tablettát találtunk. A hatóanyag-tartalom mértékét szakértői vizsgálat fogja megállapítani.
A fiatalember – állítása szerint – hatszáz forintos darabonkénti áron vásárolta a kábítószert, saját használatra. A rendőrség tovább nyomoz az ügyben. A középiskolás diáknak – aki ellen korábban már más ügyből eredően indult büntetőeljárás – ezúttal visszaélés kábítószerrel bqncselekmény miatt kell felelnie.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekeket gyógyítani

a legnagyobb kihívás

A győri Petz-kórház dr. Székely Ferenc-emlékéremmel kitüntetett két fiatal orvosa: dr. Báthori… Tovább olvasom