Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

ovifociklub: Tisztújítás

Tisztújító közgyűlést tartott a Győri Ovifoci Club, amely az országban egyedülálló módon immár hat esztendeje biztosít rendszeres sportolási lehetőséget a győri óvodásoknak.

Labdarúgás

Az alapító óvodák vezetőinek – tizenheten képviseltették magukat – Pálfalvi Gábor, a gyermekklub társadalmi elnöke az eltelt hat esztendőt értékelte. Az egyesület létrehozója hangsúlyozta, hogy az 1999. október 15-én alakult egylet eddigi működése során minden előzetes várakozást felülmúlt és bizonyította létjogosultságát. Az eltelt idő alatt, beleértve a jelenlegi tanévet is, csaknem 2500 apróság rúghatja a labdát az ovifociklub keretei között.
Knausz Lászlóné ügyvezető elnök sajnálatosnak nevezte, hogy néhány intézmény, például a Jókai-iskola, amely korábban zászlóvivője volt az óvodásfocinak, tavaly óta nem ad helyet a közelében található apróságoknak, így számukra elérhetetlen a szervezett ovifoci. Óriá- si sikere van viszont a Magvassy-sportcsarnokban évente megrendezett ovifocifarsangnak, juniálisnak.
A tisztújító közgyűlés egyhangúlag újra Pálfalvi Gábort választotta a klub társadalmi elnökének, Knausz Lászlónét, a Kovács Margit Óvoda vezetőjét ügyvezető elnökének, a felügyelőbizottság elnöke ismét Pécsi Miklósné lett. Az elnökség további tagja újabb öt évre: Ábrahám Erika, Holle Zsuzsanna, Baranyai Tamásné, K. Szabó Tiborné és Cs. Kovács László. Mühl Zsuzsanna látja el továbbra is a titkári teendőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogyan lesz

Győr fürdőváros?

„ Nem vagyok tősgyökeres szigeti, 1987 januárja óta élek itt, de úgy gondolom, ez az idő már… Tovább olvasom