Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Pál Klaudia (MSZP)

Szombathelyen születtem 1973-ban. 1991-ben érettségiztem Körmenden, majd 1994-ben végeztem a Budapest Média Intézet újságíró szakán, 2000-ben művelődés- szervező–andragógus diplomát szereztem. Jelenleg felnőttoktatással és üzletviteli tanácsadással foglalkozom. Férjemmel és 6 éves kisfiammal Péren élek.

Rengeteg időt töltök vidéki településeken, így nap mint nap szembesülök az itt élők gondjaival, problémáival. Tudom, min kellene változtatni, és azt is: hogyan! Országgyűlési képviselőként azért fogok dolgozni, hogy választókerületem önkormányzatai hatékonyan, eredményesen működjenek, a települések vonzóak legyenek, erősödjön a gyermekek és a fiatalok településhez való kötődése.

Kiemelt célom a gyermekvállalás ösztönzése, a nők és anyák képviselete, esélyegyenlőségük javítása, az idősek és rokkantak segítése. Hiszek a vidéki települések jövőjében! Tenni akarok azért, hogy a lehetőségek ne maradjanak kiaknázatlanok. Ehhez pedig végre gyakorlatias lépésekre és gyakorlatias politikusokra, fiatalos lendületre van szükség! Ha a megosztásra játszó politika helyett ön is inkáb b a szakértelemre, a személyes elhivatottságra és az összefogásra bízná lakóhelye jövőjét, szavazzon rám a 2006-os országgyűlési választásokon!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz százalékkal nőttek a nettó bérek

Tovább csökkent a megyei élelmiszeripar teljesítménye, folytatódott az ipar létszámvesztése. A… Tovább olvasom