Délmagyar logó

2017. 05. 01. hétfő - Fülöp, Jakab 5°C | 20°C Még több cikk.

Pályázat a védett épületekre

Mosonmagyaróvár önkormányzata idén is pályázatot hirdetett az országos és helyi védelem alatt álló épületek jogszabályban előírt és önkéntes karbantartásának és felújításának támogatására.
A pályázaton kizárólag azokra a fenntartási és felújítási munkákra lehet támogatást nyerni, amelyek a város sajátos jellegének megőrzésében jelentőséggel bíró építészeti értékek fenntartását célozzák, illetve az építészeti karakter és az építészeti értékek megvédésére, megtartására, helyreállítására irányulnak. Ilyen például az épületszerkezet, homlokzat megjelenése, díszítése, anyaghasználat, tetőidom, barokk kapuzatok felújítása vagy nyílászárócserék. A támogatás mértéke legfeljebb a munkálatok költségének fele, de maximum 500 ezer forint lehet.
A pályázatokat május 15-ig kell benyújtani két példányban a polgármesteri hivatal városfejlesztési és fenntartási osztályára. A jelentkezési adatlap és a pályázati kiírás részletes szövege ugyanott díjmentesen beszerezhető, vagy letölthető az önkormányzat internetes honlapjáról.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ciprusi hangulatok Sopronban

Ciprusi hangulatok címmel nyílt látványos kiállítás a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális… Tovább olvasom