Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

Pályázat nyugdíjas-

programok támogatására

Célja a 2006. július 1-je és 2007. június 30. között megrendezendő regionális rendezvények, kirándulások és kulturális rendezvények támogatása. Az elbíráláskor előnyt élveznek azok a programok, amelyeket több nemzedék, illetve családok számára rendeznek (például unoka, szülő és nagyszülő együttes részvételével helytörténeti vetélkedő). Pályázatot nyújthatnak be Győr-Moson-Sopron megyei nyugdíjasklubok, -egyesületek. Nem nyerhető támogatás a pályázaton keresztül falunap rendezésére és klubterem felújítására, fejlesztésére.

A pályázatból kizáró ok, ha az előző évi pályázatban megnyert összegről a pályázó nem küldte el az elszámolást. A pályázatok beérkezésének határideje: április 30. A pályázatokat pályázati adatlapon kell benyújtani egy példányban az alábbi címre (ahol adatlap is igényelhető): Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, dr. Medgyasszay László alelnök, 9021 Győr, Árpád út 32.
Az elnyert támogatásokról – a pályázati rendezvény lebonyolítása után – küldeni kell egy elszámolási lapot, számlamásolatokkal a következő címre: Nemzeti Alapítvány, 1241 Budapest, Pf. 200. Tel./fax: 06-1/2034-286.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megnézi a kormányfőjelöltek vitáját?

Tovább olvasom