Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Pályázati felhívás minőségi díjakra

Pályázati felhívás a Nyugat-dunántúli Regionális Minőségi Díj és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Minőségi Díj elnyerésére.

A pályázat célja a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységének elismerése, felkészülés a Nemzeti Minőségi Díj követelményeinek teljesítésére. A Nyugat-Dunántúlon a minőségügy népszerűsítése. Pályázatot nyújthat be bármely, a nyugat-dunántúli régióban (Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala megye) bejegyzett, az ipar, a kereskedelem, a szolgáltatás vagy a kézművesség területén tevékenykedő jogi személyiségű gazdasági társaság, szövetkezet, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, egyéni vállalkozó. A pályázat három kategóriában nyújtható be: kis-, közepes és nagyvállalkozás kategóriában.

A beadás

A pályázat elkészítéséhez és benyújtásához szükséges jelentkezési lap és a részletes pályázati útmutató május 10-től térítésmentesen beszerezhető a területi kereskedelmi és iparkamarák irodáiban. A pályázat benyújtása kamarai tagok számára ingyenes. A pályázati szándékot június 10-ig előjelentkezés formájában jelezni kell a területi kamaráknak. (Hiánya nem zárja ki a pályázat benyújtását.) Az érdeklődők részére a kamarák tájékoztató előadásokat tartanak. A pályázati anyagot szeptember 15-ig kell feladni 4 példányban valamelyik területi kamara címére vagy személyesen kell leadni bármelyik kamarai irodában.

Az elbírálás

A beérkezett pályázatokat külső értékelők, szakemberek pontozzák az EFQM-modell alapján. A legjobb eredményt elért vállalkozás lesz az adott kategóriában a megyei minőségi díj nyertese. A nyertesek oklevelet és névre szóló iparművészeti alkotást kapnak teljesítményük elismeréseként, amelyeket a területi kereskedelmi és iparkamara elnöke ünnepélyes keretek között 2006 decemberében nyújt át. A régióban legjobb eredményt elért vállalkozás lesz a Nyugat-dunántúli Regionális Minőségi Díj nyertese. A Regionális Minőségi Díj Bizottság – amely a régióban működő kamarák elnökeinek testülete – fenntartja a jogot ahhoz, hogy a meghirdetett díjak bármelyikét ne ítélje oda.
Bővebb információ: Pongrácz Balázs minőségügyi vezető (9021 Győr, Szent István út 10/A, 96/520-213, pongraczbalazs@gymskik.hu).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cukorbetegek összejövetele

A cukorbetegek egyesülete csütörtökön 17 órai kezdettel tartja meg következő összejövetelét a… Tovább olvasom