Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

Pannon szépségek soproni versenye

Folytatás az 1. oldalról.

Betegség és az ausztriai havazás miatt a tizenhatból végül csak tizenhárom lány mérette meg magát a nemzetközi zsűri és az érdeklődők előtt. Szépségben azonban nem volt hiány. A népviseletben, estélyi ruhában és végül bikiniben felvonuló lányok ezúttal a természetes szépséget képviselték, a plasztikai sebészek keze nyoma még hiányzott róluk. És így voltak gyönyörűek.

Látványos műsor

A verseny licenctulajdonosa, a Videopress Menedzseriroda látványos műsort szervezett, hogy az érdeklődők élménye teljes legyen. Volt divatbemutató, show-tánc, felléptek magyar és horvát énekesek. A közönséget azonban érthetően a lányok érdekelték elsősorban. Nem véletlenül, mert úgy tűnik, a szépség kifogyhatatlan. A zsűrinek vélhetően nem az okozott gondot, hogy megtalálja a legszebbet, hanem az, hogy ki legyen az első az egyenlők között. Végül megszületett a döntés: a Miss Pannonia idei győztese a 19 éves, már sok versenyen bizonyított Dina Korent lett. Első udvarhölgye pedig az a harkai Derdák Viktória, aki ugyancsak számos zsűrit elbűvölt már. Legutóbb például egy internetes szépségverseny győztese volt. Nem volt meglepetés a második udvarhölgy sem, mert a szlovák Marcela Matiova szőke fürtjeivel sokakat megbabonázott.

Érdemes volt izgulnia

A Sopronban tanuló Derdák Viktória érthetően nagyon izgult a verseny közben.
– Érdemes volt – mondotta boldogan az eredményhirdetés után. – Nagyon szépek voltak a lányok, ezért értékesnek tartom, hogy én lehetek az első udvarhölgy.
A Miss Pannonia Lövér címet elhódító 18 éves szombathelyi tanuló, Németh Ágnes valódi manökenalkat. Egy évig ő lesz a szálloda arca, rendezvényeiken a háziasszony.

Különdíjakat is kiosztottak

A zsűri számos különdíjat is kiosztott. A különleges szépségű, 20 éves kópházi Visi Kingának adományozták a Miss Régió címet, a 18 éves szlovén Tjasa Vezjak a Miss Folklór elismerés büszke tulajdonosa lett. A Miss Szimpátia szalagot a 21 éves szlovák Katka Dudásová vehette át, a Miss Modell pedig a 24 éves horvát Tina Gaccina lett. A Miss Fotó elismerést a 26 éves szombathelyi Ágh Erikának ítélte a zsűri.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csontváry és az árvíz

A Szegedet elpusztító 1879-es árvíz idején egyetemi hallgatókból álló mentőalakulat élén érkezett a… Tovább olvasom